Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü’nün olağan kongresinde aday olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Aziz Yıldırım 1998 yılındaki kongrede rakibi Vefa Küçük’ten sadece 1 oy fazla alarak Fenerbahçe Başkanı olmuştur. Aradan 19 yıl geçmiş ve yaptıklarıyla efsane Başkanlığı haketmiştir.

Fenerbahçe camiası vefakardır, yapılanı asla unutmaz ancak zamanın ruhu değişimi öngörmektedir. Bir başka değerli kişi, eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Aykut Kocaman’la birlikte 3 Temmuz sürecini başarıyla yöneten Koç Ailesi’nin değerli bir bireyi olan Ali Koç’tur. Bir önceki kongrede bizzat Aziz Yıldırım’dan gelen taleple başkanlık için elini taşın altına koyacağının sözünü vermiş ve resmi olarak da üyeliğini açıklamak suretiyle bu sözünün gereğini yapmak için çalışmalarına başlamıştır.

Bu durumda ortaya çıkan durum Aziz Yıldırım’ın aday olmamasını gerektirmektir. Bu tarz rekabet Aziz Yıldırım’a yakışmaz ve kulübe zarar verir. Çünkü Aziz Yıldırım her daim başımızın üzerinde taşıyacağımız Onursal Başkanımız, Ali Koç ise yeni nesil Başkanmız olarak tüm Fenerbahçeliler tarafından kabul görmelidirler. Bu tarz rekabet günümüz konjonktöründe yakışık almaz.

Aziz Yıldırım Başkanımızdan talebimiz Ali Koç’un karşısına rakip olarak adaylığını koymamasıdır. Bu fedakarlık, Ali Şen Başkan’ın açıklamasından sonra Aziz Başkan için yeni bir sorumluluğu beraberinde getirmiştir ve kendisinin gereğini yapacağına inanmaktayız.

Bugün Serdar imzanı bekliyor!

Serdar Cebeci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe taraftar grupları: Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü’nün olağan kongresinde aday olmasın». Serdar ve imza atan diğer 670 kişiye katıl.