Başarı

Bu kampanya 6 destekçi ile değişim yarattı!

Sayın Mahmut Uslu,

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 4 Şubat Pazar günü düzenlenen etkinlikte sarf ettiğiniz cümleler aynen aşağıdaki şekildedir:

"'Fenerbahçe’de kongre zamanında yapılır ve Fenerbahçe başkanını kongre üyeleri seçer, yoksa yetiştirme taraftarlar değil..'"

Sormak isteriz:

Burada "yetiştirme" taraftar olarak bahsedilen kitle, 3 Temmuz kumpasında, 7'sinden 70'ine sırtında Fenerbahçe forması ile Silivri-Çağlayan arası mekik dokuyan, o günün siyasal gündemine bakmaksızın sokaklarda haklılığını haykıran; destek çağrısı yapıldığı zaman, cebindeki paraya bakmaksızın, Fenerium'daki klimaya kadar satın almaya kalkışan, kar, kış, yağmur, çamur demeden bütün branşlarda takımını desteklemek için binlerce kilometre yol kateden, yenildiği zaman isterse Dünya'nın öbür ucunda olsun, üzüntüsünden kahrolan, doğduğunda çocuğuna Fenerbahçe forması giydiren, hatta tabutunda Fenerbahçe forması ile toprağa verilmeyi arzu eden kitle midir ?

Unutulmamalıdır ki, Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin ne ilk başkanıdır ne de son başkanı olacaktır. "Yetiştirme" diye tabir edilen bu kitle, 100 yıldır, dolayısıyla sizden sayın Mahmut Uslu, çok daha evveldir bu kulübü hiçbir karşılık beklemeden desteklemiştir ve bizlerden 100 yıllar sonra bile desteklemeye devam edecektir.

Haziran ayında gerçekleşecek başkanlık seçiminde bir fazla oy için milyonlarca Fenerbahçe taraftarına hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Unutmayın ki, Fenerbahçe'nin gerçek sahibi taraftarıdır.

Ayrıca, Sayın Mahmut Uslu, sizin sandığınızın aksine, 45 milyon Fenerbahçe taraftarının bir tanesi dahi "yetiştirme" taraftar değildir.

Neden biliyor musunuz Sayın Mahmut Uslu ?

Çünkü biz, gerçek Fenerbahçeliler, bu kulübün başkanına değil, renklerine bağlıyız. Yönetimler gelir geçer ama tribünlere baktığınız zaman, biz sürekli oradayız. Çünkü biz Dünya'ya gözümüzü Fenerbahçe ile açtık. Bazımızı babamız, bazımızı amcamız, ablamız,  bazımızı mahalledeki abimiz veya okuldaki sıra arkadaşlarımız Fenerbahçeli yaptı. Bazımız başta başka takımı tutarken sonradan Fenerbahçeli oldu. Bazımız ise sadece kendi kendine bu yolu seçti. Hepimizin hikayesi farklı olsa bile ortak paydamız karşılıksız Fenerbahçe sevgisi oldu, iyi günümüzde, kötü günümüzde.

Sizden "yetiştirme taraftar" sözleri için derhal özür bekliyoruz.

İmza, Büyük Fenerbahçe'nin Büyük Taraftarı!

Bugün Bulut imzanı bekliyor!

Bulut Akışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe taraftarına "Yetiştirme" diye hitap eden Mahmut Uslu derhal özür dilesin.». Bulut ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.