Aziz Yıldırım İstifa !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çok değerli Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarı,

Artık yeter ! Evet biz kaleyiz. Evet biz Fenerbahçe Cumhuriyeti'yiz. Ama bu, Fenerbahçe taraftarı olarak biz istediğimiz için böyle. Bu yönetimin kavgalarından, bahanelerinden, başarısızlıklarından artık sıkıldık. Bıktık, usandık. Biz, bir kişinin otur deyince oturacağı, kalk deyince kalkacağı taraftarlar değiliz. Biz koyun, hiç değiliz. Biz bu kulübün sahipleriyiz. Biz bu kulüpte çok değerli başkanlar, çok değerli futbolcular gördük. Biz yeni yüzler görmek istiyoruz. 100 yıllık çınarı omuzlarında taşıyacak yeni yüzler görmek istiyoruz. Bizi gururlandıracak, bizi heyecanladıracak, yine statlara koşmamızı sağlayacak yeni yüzler görmek istiyoruz. Bu yüzden, bu imza kampanyasını bir Fenerbahçe Spor Kulübü - Kongre Üyesi olarak başlatıyorum. Aziz Yıldırım başkanlığındaki bu yönetimin istifası için, bir imza da sen at büyük FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ TARAFTARI !!

Bugün Kaan imzanı bekliyor!

Kaan Kızıldemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe Taraftarı: Aziz Yıldırım İstifa !!». Kaan ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.