Fazıl Say'ın Harbiye Açıkhava, 14 Ağustos konserini İBB iptal etmesin #SAYHope

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Say 'Hope'. 'Barış' diyelim, barış dileyelim, "Say Hope" diyelim #SAYhope.

Say'ın müziği çok kişiyle ve çok hızlı iletişim kurabiliyor. Sadece insanlarla değil tüm canlılarla iletişim kuruyor; orkestrayla sahne alan köpeği çoğumuz gülümseyerek hatırlıyoruzdur.

Fazıl Say'ın hem fazlasıyla ilham veren ve hem de aksiyonel umudu canlandıran bir duruşu var. Sosyal girişimciler toplumun ne yöne gitmesi gerektiğini bilirler, kararlı ve azimlidirler ya Say'ın da öyle bir duruşu var. Gençlerin ve geleceğin elinden tutan, Harem, Üsküdar, Mezopotamya, Nazım Hikmet, Sait Faik gibi değerleri geleceğe taşıyan bir sanatçı Fazıl Say.

Fazıl Say demek müzik, sanat, gelecek, umut ve bu coğrafyanın dünyaya dönük yüzü demek. 21. yüzyılın en büyük sanatçılarından ve müzisyenlerinden biri olduğunu tüm dünya kabul etmiş, SAYmış sevmiş.

Say, bu coğrafyada doğmuş ve Anadolu'nun dediği gibi "baş tacı".

Say Hope:) #SAYHope

Bugün Nurhan imzanı bekliyor!

Nurhan Keeler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fazıl Say'ın Harbiye Açıkhava, 14 Ağustos konserini İBB iptal etmesin #SAYHope». Nurhan ve imza atan diğer 8.319 kişiye katıl.