Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 2.511 destekçi ile değişim yarattı!

Fatih Belediyesi , Sultanahmet’te bulunan, kısırlaştırılmış, küpeli olarak hertürlü bakımı, beslenmeleri hayvanseverler tarafından yapılan şimdilik tespitini yapabildiğim 4 tane köpeğimizin, 03 Mart 2015 ‘de bulundukları alandan alınarak Yedikule Barınağına bırakıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.(Bugün barınakta çekilen fotoğrafta eklenmiştir) Şikayet var, ısırdılar, saldırdılar gibi bahaneler lütfen üretilmesin. Yıllardır onlarla yaşayan biri olarak, orda ki bir tek köpeğin dahi bunu yapmadığını biliyorum. Turistlerin sevgilisi olan, esnafın asla şikayet etmediği bu köpeklerin toplanma sebebini öğrenmek istiyorum. Ve onların acilen EV’lerine dönmesini istiyorum. Hasta bir köpeğimiz olduğunda yardım istediğimde bir kişinin dahi gelmediği, yardım etmediği bir Belediye olarak, durup dururken bu canların neden toplatıldığını bilmek sanıyorum onları sahiplenen bizlerin en büyük hakkı. Müracatımıza cevap vermenizi emir ve müsadelerinize arz ediyorum.Ayten Törün.

Bugün Nebahat imzanı bekliyor!

Nebahat Naksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «FATİH BELEDİYESİ: Sultanahmet’'ten alınıp barınağa götürüldüğünü öğrendiğimiz bakım ve beslenmeleri hayvanseverler tarafından yapılan,aşılı ve küpeli 4 köpeğimizin ivedilikle yaşadıkları ortama bırakılmasını talep ediyoruz.». Nebahat ve imza atan diğer 2.510 kişiye katıl.