Başarı

Bu kampanya 235 destekçi ile değişim yarattı!

Turistik bir ilçe olan Çeşme'mizde mekan sahipleri haklı yada haksiz olarak kedilerin varlıklarından müşterileri rahatsız oluyor diye şikayetçiler. Artan yemekleri sokak hayvanlari cevrelerinde barinamasin diye çöpe atmayi tercih etmekteler. Bu dogrultuda en azindan farkli noktalara sayica bol kedi evleri yapılması, hayvan severler kadar kedilerden şikayetçi olanlar içinde çözüm olacagina inancim tam. Ayrica  belli yerlerde beslenen bu kedilerinde daha kolay yakalayip kısırlastırılarak uremeleri kontrol altina alinabileceginden kedi evleri önemlidir. Ayrıca kediler dogustan temiz varlıklar olduklarından bu kedi evleri kopeklerinki kadar cok bakım istemeyecektir. Diğer birçok belediyenin bu uygulamaya çoktan geçtiğinden Ege'nin incisi Çeşme ilçesinin sinirlari icinde de  bu uygulamanın başlamasini yetkili merciilerden talep etmekteyim. Kedi evlerinin yer ve adet tespiti için bolgesel sivil toplum kurulusları ile ortak calisilmasini da gonulden dilerim.

Gereken işlemlerin ivedilikle başlatılarak uygulamaya gecilmesini musaadelerinize arz ederim.

Saygılarımla,

Bugün Aytul imzanı bekliyor!

Aytul Kayserili bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Faik Tütüncüoğlu: Sokak kedileri icin Çeşme Belediyesi'nden merkezi yerlerdeki ve ana yol trafiginden uzak uygun parklarin içine başka belediyelerde örnekleri olan kedi evlerinin yapılmasını acilen talep etmekteyim.». Aytul ve imza atan diğer 234 kişiye katıl.