Kampanya Kapatıldı

Eylül'de 40 Bin Öğretmen Kadrolu ve Mülakatsız Atansın!

Bu kampanya 11.702 destekçiye ulaştı

100 bini aşkın öğretmen açığı varken 450 bin öğretmen atama beklemektedir. Ücretli öğretmenlerce yapılan geçici görevlendirmeler eğitim sürecini olumsuz etkilemektedir. Yılda 3-4 öğretmen değişen bir sistemden kalite beklenemez.

Her yıl rutin olarak yaz aylarında yapılan kadrolu ve mülakatsız 40 bin öğretmen ataması bu yıl da yapılmalıdır. Yapılan ihraçlar ve emekli sayıları göz önünde bulundurulduğunda oluşan açığı ücretli öğretmenlerce kapatmaya çalışmak, su testisindeki çatlağı bantlamaya benzer. Oysa çözüm bellidir. İhraçlardan oluşan öğretmen açıklarını kapatmak bütçeye ekstradan yük değildir.

Her yaz yapılan ortalama 40 bin atamayı 450 bin atama bekleyen öğretmenler olarak istiyor ve müjdenizi merakla bekliyoruz.

Öğretmen Atamaları Mücadele Derneği ve Öğretmen Atamaları Mücadele Platformu

Öğretmen Atamaları Mücadele Derneğine (ÖMÜ-DER) üye olmak isterseniz: https://goo.gl/forms/IYhUkittX1m3HmiH2

Bugün Öğretmen Atamaları imzanı bekliyor!

Öğretmen Atamaları Mücadele Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eylül'de 40 Bin Öğretmen Kadrolu ve Mülakatsız Atansın!». Öğretmen Atamaları ve imza atan diğer 11.701 kişiye katıl.