Çocuğumuzu Görmemize İzin Verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın Yetkililer,

6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi adına çıkartılan yasa, Kadına şiddet uygulanmaması, tehdit edilmemesi ve darp izine rastlanmaması halinde'de "UZAKLAŞTIRMA VE KORUMA" kararı verilmektedir.

Genelde hiç bir gerekçe aranmadan verilen TEDBİR Kararları iftiraya dayalı olmaktadır.
Gerekçesiz verilen kararlar nedeniyle eşlerden birinin evden uzaklaştırma almasıyla birlikte "ZİNA"ya kapı açılmaktadır. Evden uzaklaştırılan eş, iş'inden, evinden olmakla birlikte dünya'daki en değerli varlığı olan varsa "Çocuklarından" uzaklaştırılmış olmaktadır.

Çocuğun, Baba sevgisine ve varlığına ihtiyaç duyduğu unutulmuş, adetâ evliliğe balta vururcasına işlem yapılmıştır. 6284 sayılı kanun nedeniyle evlilikler, evlilik olmaktan çıkmış "FLÖRT YAŞANTISI"na döndürülerek "Zina"ya kapı açılmıştır.

Uzaklaştırma ve Koruma için "Şahit, Rapor vb." tür işlemlerin yapılarak gerçekçi boyutu araştırıldıktan sonra karar verilmesi önem arz etmektedir. Aksi taktirde bu tarz yaşanan durumlardan dolayı Evlilik Birliğinin Temelden Sarsılması ve Boşanmaların artarak aralıksız devam edeceği önüne geçilemez hâl alacaktır.

Netice-i Talep:
1) 6284 sayılı yasasına göre karar verilebilmesi için aranan şartların usûle uygun olarak dengelenmesi

2)Rapor istenmesi, şahit gösterilmesi ve diğer her türlü delilin somut olarak ispatlanması halinde verilmesi.

3)Babaların çocuklarından mahrum bırakılmaması, diğer eş'in zina'ya açık hâle getirilmemesi için gerekli düzenlenmelerin yapılmasını

4) ÇOCUĞUMUZU BİR BABA OLARAK HER DAİM GÖRME HAKKIMIZI KULLANMAMIZI

5) ÇOCUK İÇİN İCRA'NIN KALDIRILMASINI

6) ANNESİNİN ALDIĞI UZAKLAŞTIRMA KARARI ÇOCUKLAR İÇİN GEÇERLİ OLMAMASINI

7) Eşe ödenecek olan ömür boyu nafakanın kaldırılmasını

ARZ VE TALEP EDERİZ

6284 Sayılı Yasa Mağduru Babalar

Bugün Timur imzanı bekliyor!

Timur Ersoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Evliliğe Darbe Vuran 6284 Sayılı Kanun - Çocuğumuzu Görmemize İzin Verin». Timur ve imza atan diğer 742 kişiye katıl.