0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Özellikle uzun yol otobüslerinde karayolları yönetmeliğindeki "canlı ve evcil hayvanlar bagajda taşınır" maddesi gereği birçok insan başka çaresi olmadığı için otobüs ile seyahat ettiklerinde yanlarındaki çok sevdiği evcil hayvanlarını bagaja canlı koyup ölüsünü almak zorunda kalıyorlar.

Bu konuyla ilgili trajik örnekler birçok kez yaşandı. Bu sebeple hem hayvanlardan korkan, alerjisi olan ya da herhangi bir nedenle hayvanlarla yolculuk yapmak istemeyen insanları korumak için hem de hayvanları olan insanların insanların yolculuk yapma hakkını korumak için her seyahat firmasının 1 (bir) seferini sadece hayvanları ile özgürce yolculuk yapmak isteyenler için ayırmasını istiyoruz. Bu artı bir sefer de olabilir var olan bir seferin ayrılması da olabilir. Bu durumda herkesin mutlu özgürce seyahat edebileceklerini umuyorum.

Yaşam hakkı kutsaldır.

Şimdiden herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Sibel Nançin

Bugün sibel imzanı bekliyor!

sibel nançin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Evcil Hayvanlar Toplu Taşıma Araçlarında Kimse Rahatsız Olmadan Yolculuk Edebilsin». sibel ve imza atan diğer 83 kişiye katıl.