JSME EVROPANÉ, ŽIJEME V SRDCI EVROPY A CHCEME BÝT I NADÁLE SOUČÁSTÍ EU, NATO i SHENGENU

0 have signed. Let’s get to 1,000!

My, níže podepsaní občané ČESKÉ REPUBLIKY,

dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním, prostřednictvím této petice,

reagujeme na alarmující snahy v naší zemi o vystoupení z EU i NATO, které vnímáme jako účelové, nepřijatelné a v rozporu s našim smýšlením.

Členství ČESKÉ REPUBLIKY v EU i NATO a zachování SHENGENSKÉHO PROSTORU naopak vnímáme jako velmi důležité a strategické spojenectví pro zachování suverenity, prosperity, svobody, demokracie a bezpečnosti naší země.

CO POŽADUJEME:

- ŽÁDÁME, ABY ČESKÁ REPUBLIKA BYLA I NADÁLE SOUČÁSTÍ EVROPSKÉ UNIE, SHENGHENSKÉHO PROSTORU I NATO

- ŽÁDÁME, ABY BYLO APELOVÁNO NA JEDNOTNOU POLITIKU ČR A ABY BYLO PŘÍNOSNÉ SPOJENECTVÍ ČR, EU, NATO i SHENGENSKÉHO PROSTORU NADÁLE ROZVÍJENO

- ŽÁDÁME, ABY BYLO DBÁNO NA ZACHOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV, SVOBODU VYJÁDŘENÍ VLASTNÍHO NÁZORU, SVOBODU CESTOVÁNÍ, DEMOKRACIE, SPRAVEDLNOSTI A SUVERENITY NAŠÍ ZEMĚ

- ŽÁDÁME, ABY BYL CHRÁNĚN PRÁVNÍ STÁT, ABY BYLA DODRŽOVÁNA ÚSTAVA A ZÁKONY A ABY BYLY DODRŽOVÁNY A RESPEKTOVÁNY MEZINÁRODNÍ ÚMLUVY A PRAVIDLA

- ŽÁDÁME, ABY HRANICE ČESKÉ REPUBLIKY BYLY OTEVŘENY IHNED, BEZ PODMÍNEK A TRVLE VŠEM ČLENSKÝM STÁTŮM EVROPSKÉ UNIE I SHENGENSKÉHO PROSTORU

EVROPSKÁ UNIE:

HYMNA EVROPY:

SHENGENSKÝ PROSTOR:

NATO:

PLÁNOVANÉ INVESTICE EU NA OBNOVU EKONOMIKY:

NOVÁ OPATŘENÍ EU NA OCHRANU VÝDAJŮ:

TLAK EU NA VYŠETŘENÍ PŮVODU VIRU:

WE LOVE CZECH REPUBLIC, EU, NATO and SHENGEN.

WE ARE STRONG TOGETHER!

Velmi vám všem děkujeme za přečtení petice. Souhlasíte-li s jejím zněním, tak ji prosím podepište a sdílejte ji, ať se dostane ke všem, kteří smýšlejí stejně jako my. Každý  hlas je důležitý a vyjadřuje sílu společného názoru. Budete-li mít čas a chuť, přivítáme také váš komentář u podpisu petice.

DĚKUJEME, ŽE VÁM DĚNÍ V NAŠÍ ZEMI NENÍ LHOSTEJNÉ, ŽE BDÍTE A HLÍDÁTE NAŠI SVOBODU A DEMOKRACII A ŽE ZA NI, BOJUJETE S NÁMI!

NAŠE MOTTO:
NIKDY, NIKDY SE NEVZDÁME!
Nevzdáme se naší svobody a demokracie.
Neustále budeme bojovat za pravdu a spravedlnost v naší zemi a jednotnou Evropu.

ČESKÝ NÁROD S0BĚ - Naše občanská iniciativa. Tedy my všichni, kterým na naší zemi záleží.

INICIÁTORKA PETICE: Jaroslava Ryšková podnikatelka, jednatelka s.r.o., dlouhodobě nespokojená s politickým a podnikatelským prostředím v zemi a aktivní členka Podnikatelských odborů, www.podb.cz

PETICE BUDE PŘEDÁNA:
Evropské unii - Evropskému parlamentu, NATO, Prezidentovi a vládě ČR, Senátu PČR a Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva.

INSPIRATIVNÍ ČLÁNKY:

DEKLARACE SLOVENSKA O PROEVROPSKÉM A PROATLANTICKÉM SMĚŘOVÁNÍ ZEMĚ:

ALARMUJÍCÍ SNAHY O VYSTOUPENÍ ČR Z EU: https://nazory.aktualne.cz/referendum-o-vystoupeni-z-eu-hamacek-nebyl-proti/r~e59440f884b811ea842f0cc47ab5f122/

MAĎASKO - SMUTNÉ ZPRÁVY O STAVU DEMOKRACIE:

TVRDÝ BOJ OBYVATEL HONGKONGU O SVOBODU A DEMOKRACII:

ÚSTAVA ČESKÉ REPUBLIKY:

OBČANSKÁ PRÁVA:

PETIČNÍ PRÁVO:

SPŘÁTELENÉ PETICE:
PETICE - PRO EURO: https://proeuro.cz/

PETICE - ŽÁDÁME OKAMŽITOU ABDIKACI PREZIDENTA A DEMISI VLÁDY ČR

PETICE - ZÁKAZ MOKRÝCH TRHŮ, ABY SE NEOPAKOVALA SVĚTOVÁ PANDEMIE
https://zoommagazin.iprima.cz/zajimavosti/trziste-wuchan-koronavirus  https://cs.wikipedia.org/wiki/Tr%C5%BEnice_Chua/

ELFOVÉ a TROLLOVÉ - Z ŘÍŠE POHÁDEK A PŘESTO EXISTUJÍ:

EU PŘITVRZUJE V BOJI PROTI DEZINFORMACÍM:

DEZINFORMAČNÍ MÉDIA V ČR:

DOBRÉ ZPRÁVY:
Oslovují nás a naše aktivity podporují významné osobnosti z kulturního dění, politických stran i široké veřejnosti. Za tuto podporu jsme velice vděčni, vážíme si jí a DĚKUJEME za ni.

BUDUJEME TÝM:
V našem týmu je již spousta skvělých, talentovaných a zapálených lidí, kteří pomáhají a aktivně se podílejí na tom, aby se nám v naší zemi dobře žilo.
Vám všem, za to patří veliký DÍK a RESPEKT!

Náš tým, stále rozšiřujeme. Srdečně zveme všechny, kdo mají chuť něco změnit, aby se připojili k našim aktivitám. Napište nám do komentářů petice, co vše umíte a jak byste nám mohli pomoci. Každá vaše nabídka pomoci i aktivita je pro nás důležitá a velmi cenná.

VOLBY:
Vzhledem k současné složité, politické situaci v zemi, se nás mnozí lidé ptají, koho mají volit. Souhlasíme s tím, že tato otázka je velmi zásadní a důležitá.

Pokud chceme volit skutečně zodpovědně, pak je třeba se dobře dívat a sledovat, jak ta která politická strana vystupuje a jak jednají a v minulosti jednali její jednotliví zástupci. Je třeba sledovat a znát skutečné aktivity strany a nejen slepě věřit tomu, co slibuje a říká. V této krizové situaci nejlépe vidíme, kdo to s námi jak myslí a to je klíč k odpovědi na vaši otázku.

Petice aktualizována dne 20. 6. 2020