Petitioning President of the European Comission Jose Manual Barroso

EU and UN: Stop Korean sadist- barbaric tradition in Russia

Supporters

" Traditional Korean  tortures and  sadistic killing of dogs  for food :" http://koreandogs.org/wp-content/uploads/2012/06/Boycott-Olympics-Poster2.png

Corrupted Head of Tosno region administration and suppoter o Rosa Vlasova barbaric  dog's  slauterhouse Vladimir Dernov and Corrupted prosecutor of Tosno region Georgiy Saculin ( suppoter of Monster Rosa Vlasova ).

The general killer-manager of Plant of tortures and death of Roza Vlasova V. Tsoy.

This is the  corrupted  head of Tosno area Police Aleksey Plaksin

This is the corrupted deputy of head of Tosno Police Aleksandr Zelenov, who supported and hid all criminal sadist activity of Rosa Vlasova and main her helper sadist-killer V. Tsoy.

Here one of many examples of the total corrupted bond between the law-enforcement system and a criminal mafia in the modern modified barbaric Russian Federation! Russian system of total Corruption and outlaw allowed cruel , greedy, and illiterate barbarians, who are ready to do everything for their enrichment, to take the power on the different levels.
Many cases when the criminals who cruelly torture and kill animals didn't receive punishment are known. The most known case - crimes of Rosa Vlasova who killed more than thousand dogs by cruel barbaric Korean methods for trade of meat (over the 10 years).
Such meat corresponds to the Korean flavoring traditions. (It corresponds to methods of preparation of meat of dogs in Korea).
Also Rosa Vlasova ordered to tear off a skin from live dogs (in such a way it is easier to make).
The reporting about it on 5-11 times of this video:
More reportings about it
Also newspaper-reportings about it:
According to evidence of the witness (the former owner of this Korean slaughterhouse) Rosa Vlasova ordered to beat and to tortured stolen dogs (in order that blood vessels burst and muscles became impregnated with blood): http://nobilities.ucoz.ru/index/vii/0-34
Such meat corresponds to the Korean flavoring traditions. Also Rosa Vlasova ordered to tear off a skin from live dogs – because it easier to make by such a way (it corresponds to methods of preparation of meat of dogs in Korea):
(this reporting of the largest newspaper of St. Petersburg “Smena”).
The head of department of police Igor Tsay who hid Rosa Vlasova's all crimes, - he received now the higher position. Now he is a deputy head of administration of the Tosnensky area: http://www.lenoblinform.ru/news/zamglavy-administracii-tosnenskogo-rajona-izbran-p.html
Statistically, 87% of the most cruel perverted and unmotivated crimes against people are made by the persons who cruelly killed and tortured animals.
Such people have to be on the account, as POTENTIALLY DANGEROUS TO HUMAN SOCIETY. But in the Russian Federation SUCH CORRUPTION OFFICIALS, who hid such crimes, they WORK IN POLICE and IN ADMINISTRATIONS of cities or areas.
All this occurs despite numerous reportings of mass-media and petitions to the government of the Russian Federation and numerous statements of representatives of the public to police and to prosecutor's office.

Room of tortures and killings ( комната пыток и убийств ворованных собак )-главный исполнитель садист-убийца В. Цой.

Российская система тотальной коррупции и беспредела позволила прийти к власти на разных уровнях жестоким , алчным и необразованным варварам, которые не брезгуют ничем для своей наживы и обогащения. Самые жестокие и кровавые традиции со всех концов мира теперь празднуют кровавый "бал" в России безнаказанно и под покровительством правоохранительных органов , Федеральных, региональных и местных администраторов. Более 10 лет бывшая хозяйка собачьей бойни с предварительными пытками садистка Роза Власова со своими работниками замучила и убила много тысяч бездомных и украденных домашних собак для продажи собачьего мяса корейским ресторанам и подпольным жральням Российской Федерации. Четко следуя рецептам убийств собак для пищи, она давала указания работникам подвешивать животных живьем, бить и снимать шкуры живьем для того, чтобы мясо приобретало лучший вкус и было мягким. Розой Власовой и всем этим жутким бизнесом руководил бывший начальник полиции района Игорь Цай, который впоследствии занял позицию заместителя главы Администрации Тосненского района. Он же, благодаря коррупционным связям, стал главой десятитысячной Корейской общины Санкт-Петербургской области. Этот садист и беспредельщик неплохо обогатился на этих кровавых преступлениях против гуманности. Есть свидетельства, что Цай сам нередко руководил пытками и забоем животных. Коррумпированные руководители прокуратуры и милиции хорошо охраняли эту кровавую вакханалию и ,получая большие взятки, игнорировали и отвергали все заявления о преступлениях и варварском беззаконии на бойне Власовой и Цая.

Letter to
President of the European Comission Jose Manual Barroso