ESKİŞEHİR BARLAR SOKAĞI KAPANSIN ya da DÖNÜŞTÜRÜLSÜN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Eskişehir Barlar Sokağı Tam Bir Suç Yuvası. Her gece kan dökülüyor, Kurşunlar sıkıyor, bıçaklama oluyor. son olay ise: http://www.haberler.com/eskisehir-de-silahli-kavga-6-yarali-9545678-haberi/  fikir verecektir. Uyuşturucu, kadın ticareti söylentileri had safhada. Mafyanın cirit attığı bir batakhane. Belediye buradan 3 kuruş gelir geliyor diye izin mi veriyor. Yılmaz Büyükerşen Eskişehir için çok önemli hizmetler yaptı ancak şehrin merkezinde oluşan bu suç merkezinin sorumlusu da o.Hatadan dönülsün.Barlar Sokağı Kapatılsın. Bunun içki yasağı vb ile ilgisi yok. Eskişehir'de yüzlerce mekan var ve sorunsuz. Sorun Barlar sokağının batakhane olması. Barlar Sokağında çok güzel mekanlar da var. Burası kapanmayacaksa Cafeler sokağına dönüşsün. Cafeler, esnaf lokantaları, butik oteller, hediye dükkanları, dövmeciler vb kalsın. Rezalet sona ersin. DESTEKLEYİN.

Bugün TİMUR imzanı bekliyor!

TİMUR DERİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ESKİŞEHİR BARLAR SOKAĞI KAPANSIN ya da DÖNÜŞTÜRÜLSÜN.». TİMUR ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.