Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Büyükşehir-Odunpazarı-Tepebaşı Belediyeleri ve 2 diğer muhatap daha

Eskişehir’de çok zor koşullarda sokaklarda yaşam mücadelesi veren kedi ve köpekler için belediyelerimizden 5199 sayılı yasa gereğini yerine getirerek, İzmir Konak, İstanbul Ataşehir belediyeleri örneklerinde olduğu gibi beslenmeleri için bir araç tahsis edilmesini, belli noktalarda besleme yapılmasını ve kışın soğuk havadan, yazın güneşten korunmaları için uygun görülen yerlerde kulübe, kapalı korunaklı alanlar oluşturulmasını talep ediyoruz.Karnı tok hayvanların sakinleşecekleri için bu konudaki şikayetlerin de azalacağını,  ilgililerin bu bağlamdaki taleplerimizi dikkate alacağını tüm iyi niyetimizle inanmaktayız. Eskişehirdeki canlarımız için siz de bir imza atın lütfen..

Ece Bilgin

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi
    Eskişehir Büyükşehir-Odunpazarı-Tepebaşı Belediyeleri
  • Odunpazarı Belediyesi
  • Tepebaşı Belediyesi

Ece Bilgin bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.867 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Ece imzanı bekliyor!

Ece Bilgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eskişehir Büyükşehir-Odunpazarı-Tepebaşı Belediyeleri: Sokak hayvanlarının özellikle kış aylarında beslenme ve korunmasını istiyorum.». Ece ve imza atan diğer 1.866 kişiye katıl.