Petition Closed
Petitioning Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Büyükşehir-Odunpazarı-Tepebaşı Belediyeleri and 2 others

Eskişehir Büyükşehir-Odunpazarı-Tepebaşı Belediyeleri: Sokak hayvanlarının özellikle kış aylarında beslenme ve korunmasını istiyorum.

Eskişehir’de çok zor koşullarda sokaklarda yaşam mücadelesi veren kedi ve köpekler için belediyelerimizden 5199 sayılı yasa gereğini yerine getirerek, İzmir Konak, İstanbul Ataşehir belediyeleri örneklerinde olduğu gibi beslenmeleri için bir araç tahsis edilmesini, belli noktalarda besleme yapılmasını ve kışın soğuk havadan, yazın güneşten korunmaları için uygun görülen yerlerde kulübe, kapalı korunaklı alanlar oluşturulmasını talep ediyoruz.Karnı tok hayvanların sakinleşecekleri için bu konudaki şikayetlerin de azalacağını,  ilgililerin bu bağlamdaki taleplerimizi dikkate alacağını tüm iyi niyetimizle inanmaktayız. Eskişehirdeki canlarımız için siz de bir imza atın lütfen..

Ece Bilgin

This petition was delivered to:
  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi
    Eskişehir Büyükşehir-Odunpazarı-Tepebaşı Belediyeleri
  • Odunpazarı Belediyesi
  • Tepebaşı Belediyesi

Ece Bilgin started this petition with a single signature, and now has 1,868 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Join others supporting this cause