Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi Yemek İyileştirme Talebi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.
1.500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın yerel basında yer bulma ihtimali artar.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tarafına Buse Köse bu kampanyayı başlattı

Selam arkadaşlar. Yemekhane için, yemeklerin eskisi gibi güzel olması için bir imza toplamayı düşünüyoruz. "Yemeklerin eskisi gibi olması için nasıl bir plan yapılabilir?" Diye düşündük ve bu kampanyayı başlatmak istedik. Herkesten ricam fikri bizimle aynı dogrultudaysa bu kampanyayı imzalaması. Evet yemek 1 TL, muazzam bir fiyat. Ancak çoğumuz evinde her gün yemek pişirmiyor... Her birimizin her gün en az 10 liradan dışarıda yemek söylemesi mümkün değil. Ailelerimizden uzaktayız ve 3 öğün güzel yemek yediğimiz hepimizin paylaştığı yemekhanenin eskiden olduğu gibi olmasını istiyoruz. Eskiden de 1 TL idi, o zaman severek yerdik çünkü hem porsiyon hem kalite açısından oldukça iyiydi şimdi de 1 TL ancak mutlu olan sayılı kişi, çok az. Okulumuzun finansal açıdan problemi olduğunu düşünmüyorum. Nasılsa 1 TL ödüyorlar diye çok önemsenmiyor gibi geliyor. Oysaki biz eskisi gibi severek beğenerek yemekhaneye gitmek istiyoruz. Okulumuz Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'dan ricamız bu yönde. Bu konu hakkında sesimizi duymasını ve gereğini yapmasını içtenlikle rica ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.