Doğrulanmış başarı

Esir Pilotlarımız İçin Dünyayı Ayağa Kaldırınız #FreedomForTurkishPilots

Bu kampanya 11.868 destekçi ile değişim yarattı!

AMAÇ, İLKE VE HEDEFLER İÇİN TIKLAYINIZ

İki SİVİL Türk pilotu 9 Ağustos'ta İstanbul-Beyrut seferini yaptılar, dönüş seferini beklemek üzere, otellerine gitmek için, kabin ekibi ile birlikte bir servis minibüsüne bindiler. Servis aracı yolda silahlı kişilerce durduruldu, kaptan pilot MURAT AKPINAR ve II.pilot MURAT AĞCA kaçırıldılar.

"On August 9th, two civilian airline pilots and their cabin crew completed their regular Istanbul-Beirut flight and took a shuttle bus to their hotel, for their 3-hour rest before the return trip. On the way to hotel, however, the bus was intercepted by armed persons, Captain MURAT AKPINAR and first officer MURAT AGCA was abducted."

Önemli olan, neden ve kimler tarafından kaçırıldıkları değil, KAÇIRILMIŞ ve hâlâ ESARET ALTINDA olmalarıdır.

"The important point is they have been KIDNAPPED and still being UNDER CAPTIVITY, than who did this to them."

Bu imza kampanyasının başlatıldığı gün (17 Eylül 2013) itibarîle esaretleri 39'uncu gününü doldurmuştur.

"As of this petition, their captivity has reached its 39th day."

Kaçırılma sebebi ile ilgili, hiç bir bağ ve suçları olmayan pilotlarımızın, 1 ayı aşkın süredir esir tutulması kabul edilemez. Akpınar ve Ağca'nın hemen ülkelerine, merak ve ızdırap içinde olan ailelerine kavuşturulmasını bekliyoruz.

"It's not acceptable by any means, that our pilots who have no relation or violation about this situation, being held for more than a month's time. We are demanding Akpinar and Agca's return to their homes and their family in worry and agony."

Bugün Nihal imzanı bekliyor!

Nihal Erpeden bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Esir Pilotlarımız İçin Dünyayı Ayağa Kaldırınız #FreedomForTurkishPilots». Nihal ve imza atan diğer 11.867 kişiye katıl.