Doğrulanmış başarı

Hasta köpeğimizi bahçeden atmamalarını istiyoruz.

Bu kampanya 7.376 destekçi ile değişim yarattı!

Sibirya Kurdu bir köpeğim var. Belki herkes için önemli bir konu değil ama benim köpeğimin epilepsi (Sara) hastalığı var. Kapalı alanlar ona uygun olmadığı için açık alanlarda yaşaması gerekli. (Geçirdiği krizler kapalı alanda daha fazla tehlikeli olıyor ve ölüme kadar gidebiliyor) Ömür boyu sabah-akşam ilaç alması gerek gözümüzün önünde olmadığı zaman kirizler geçirebiliyor ve kontrol altına alınmassa ölüme gidebilir. Apartmanımızda üst komşumuz bu köpeğin hiç bir zararı olmamasına rağmen kendi göz zevki için bahçeden atmaya çalışıyor. Ve galiba imza toplıyarak bunu kazanıyor. Lütfen köpeğimizi bahçeden atmamalarına yardım edin!!( Video'da krizlerinden bir tanesi bulunuyor) Link: http://m.youtube.com/watch?v=j2FieWco3Cg

Bugün Derin imzanı bekliyor!

Derin Kabaağaç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Esat aycibin: Hasta köpeğimizi bahçeden atmamalarını istiyoruz.». Derin ve imza atan diğer 7.375 kişiye katıl.