Fortnite Mobile Lite For Android & IOS

0 telah menandatangani. Mari kita ke 10.000.

Fortnite Mobile is a game where right now needs a good high specification phone to be played on, and most of the people don't have that chance of having a high-end device and really wanted to try this game on their mobile devices, the only way so they can try to play fortnite mobile on their device is to make a lite version of it, since the app of fortnite mobile is nearly impossible to tweak it so any device can play it. so this is the only possible way we can try out the game.

SubReddit Version (Petition): https://www.reddit.com/r/FortNiteMobile/comments/cnkfaa/fortnite_mobile_lite_version_for_androidios/

Translate Bahasa Indonesia:

Game Fortnite Mobile Membutuhkan HP High End untuk Di Mainkan, dan kebanyakan orang tidak mempunyai kesempatan untuk mempunyai hp yang sangat high end dan mereka ingin sekali mencoba memainkan game ini di hp mereka masing masing, hanya satu solusi agar mereka bisa memainkan game ini di hp mereka masing masing ya itu membuat fortnite mobile versi lite nya, karena aplikasi fortnite mobile sangat mustahil untuk di utak atik untuk bisa memainkan di hp yang tidak ada di list. jadi inilah satu satunya cara untuk memainkan game ini