Doğrulanmış başarı

Engellilerin İş Umudu Daha Fazla Ertelenmesin!

Bu kampanya 15.094 destekçi ile değişim yarattı!

8 Eylül 2020 tarihinde, tüm dünyayı olumsuz etkileyen Covid-19 salgını sebep gösterilerek; engelli kamu personeli seçme sınavının belirsiz ve ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Ülkemizde ulusal tüm sınavlar yapılırken, bu sınavlara kronik rahatsızlığı bulunan veya engeli olan bireyler normal olarak katılma hakkına sahipken, bütün sınavların çok az tarih oynamalarıyla ve daha büyük nüfus hareketlilikleriyle gerçekleşmesi uygun görülmüşken; engelli bireylere yönelik alınan, samimiyetten uzak ve ayrımcı bu erteleme kararını kabul etmiyoruz.

Engelli bireylerin umutlarının hayallerinin belirsiz bir tarihe ertelenmesini kabul etmiyoruz. Ayrımcılık içeren erteleme kararının derhal iptal edilmesini ve Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının tarihinin en geç 15 Kasım 2020 olarak belirlenmesini talep ediyoruz.

Bir imzayla destek olur musun?

TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ

İletişim Tel : 0216 345 35 25

e-mail: bilgi@turged.org.tr

web sitesi : www.turged.org.tr

Bugün TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ imzanı bekliyor!

TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Engellilerin İş Umudu Daha Fazla Ertelenmesin! #ekpssertelenmesin EngelliKpss OnbirEkimde @OSYMbaskanligi @halis_aygun @BilimKurulu @ZehraZumrutS @drorhankoc». TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ ve imza atan diğer 15.093 kişiye katıl.