Bakı Elm Mərkəzinin tikintisi reallaşsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bu kampaniya paytaxtımızı dünyanın digər elm və təhsil mərkəzləri siyahısına daxil etməyə hesablanmış kiçik bir addımdır. Bakı Elm Mərkəzi ölkəmizin sağlam gələcəyinə xidmət edəcək. Bu kampaniyaya elektron imza atmaqla sən bizə, bir müddət sonra on minlərin adından danışmaq üçün şərait yaradacaqsan. Bu isə Azərbaycan Respublikası Prezidentinə ünvanlayacağımız müraciətlərin daha effektiv nəticələnməsinə səbəb olacaq.

Nəticə əldə edə bilməyəcəyimizə inananlar və təşəbbüsü görməzdən gələnlərin sayı kifayət qədər çox olacaq. Amma nə olursa olsun, hədəfimiz 20.000 imzanı qısa müddət ərzində toplayıb bizim üçün yaranan fürsətdən istifadə etməkdir.

Birlik göstərməsək, qapılar hər zaman bağlı qalacaq. Addım atmaq bizə böyük bir təcrübə qazandıracaq. Bütün imza sahiblərinə Elm Azərbaycan və az sayda elmi platforma adından təşəkkür edirik. Məhz, sizin sayənizdə arzularımızı reallaşdırmağa yaxınıq!

Bakı Elm Mərkəzi haqqında daha ətraflı:
- Fərqli yaş qruplarının və fərqli elm sahələrinə maraq göstərən şəxslərin maraqlarını təmin edəcək
- Elm və texnologiyanı cəmiyyət üçün anlaşılan və əlçatan hala gətirəcək.
- Elm və texnologiyanın vacibliyini cəmiyyətin gözü qarşısında artırmağı hədəfləyəcək
- Təcrübi və tətbiqi fəaliyyətlərlə dolu olan, qonaqlarını təcrübəyə və kəşfə təşviq edən mərkəz olacaq.

Bugün Elm Azərbaycan imzanı bekliyor!

Elm Azərbaycan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Elm Azərbaycan: Bakı Elm Mərkəzinin tikintisi reallaşsın». Elm Azərbaycan ve imza atan diğer 2.841 kişiye katıl.