Pitbulların yasağının kalkması için destek verin lütfen

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Biz köpek sahipleri olarak yardımınıza ihtiyacımız var. Bildiğiniz gibi YASAKLI IRK köpekler adı altında köpekler toplanmaktadır. Bu köpeklerin saldırgan olmadığını biliyoruz tek suç cahil sahiplerindir onlar yüzünden masum köpekler barınaklarda göz göre göre ölmektedir. Köpeğine kendisinden daha çok önem veren insanların elinden zorla köpekler alınmaktadır. . Bunun değişmesi için desteklerinize ihtiyacımız var sende bu kampanyaya destek ver lütfen.

Öncelikle Herkese Merhabalar Arkadaşlar
Biz Yıllardır Pitbull Besleyen İnsanlarız Sizin Tabirinizde KATIL Bizim Tabirimizde EVLAT OLAN BU CANLAR İÇİN KAMPANYA DÜZENLEDİK
Size Yılların Verdiği Tecrübeyle Evlatlarımızdan Biraz Bahsedeyim
Bu Evlatlar YURT DIŞINDA (DADI KÖPEK) Diye Geçerken TÜRKİYE'DE Neden (KATİL) Gözüyle Bakılıyor?
Neden Herşeye Kötü Gözle Bakıyorsunuz ?
Bir Yanlış Neden Bir Doğruyu Götürüyor?
Neden Barınaklar Yanınca Her Türlü Hayvan CAN YERİNE KOYULUP BIRAKILIRKEN DOĞAYA SALINIRKEN (PİTBULLAR NEDEN ÖLÜME YANMAYA TERKEDİLİYOR)??

Hayvanlardan Aldığımız Bu Güzel Doğayı Neden Onlara Çok Görüyorsunuz?

ÜLKENİN ÇOCUK İSTİSMARCISI, TERÖRISTİ, HIRSIZI,VATAN HAİNİ BİTTİDE TEK KONUMUZ BU CANLAR MI KALDI?

Bizim Hayvan Hakları İçin Bu Irk İçin Tabiri Caizse Güzel Bi Fikrimiz Görüşümüz Var Ve Bunu Bütün Yasak Irk Sahipleri Destekliyor Desteklicekte Görüşümüz Şudur ki;

Kötü Köpek Yoktur, Kötü Sahip Vardır..!!

1.Belirli Şehirlerde Bilir Kişiler Tarafından Yarışma Yapılsın Veya Test.

2.Her Yasak Irk Evlat Ve Sahipleri Gelsin Bilir Kişiler Teste Soksun Uysal Sahibini Dinleyen Sadık Evlatlara Bi Kimlik Verilsin Ve Sahibinede Bu Kişi Yasak Irk Bakabilir Diye Belge.

3.Testen Geçemeyen Köpekleri Barınak Yerine Belge Verdiğiniz Bilinçli Kişilere Sahiplendirmek Ve Yeni Sahibe Alışma Süresi Bittikten Sonra Yeniden Teste Tabi Tutmak.

Kim Bir Canlıyı, Hayvanı Haksız Yere Öldürürse, Kıyamet Günü Ondan Şikâyetçi Olacaktır..