Doğrulanmış başarı

İzmir Yanıyor! Menderes'i Ağaçlandırmak İstiyoruz.

Bu kampanya 130.297 destekçi ile değişim yarattı!

18 Ağustos 2019 tarihinde Menderes civarında büyük bir orman yangını çıktı. 2 yıl içinde çıkan 2. büyük orman yangını. İzmir'in akciğerleri olan Menderes ormanları resmen yok oluyor. Şu ana kadar yaklaşık olarak 5000 hektar, yani 6800 futbol sahası büyüklüğünde alan yandı. Bir çok hayvan ve ormanlık alan kül oldu.

Söndürme işlemi tamamlandıktan sonra bu bölgenin en hızlı şekilde temizlenip ağaçlandırma işlemlerinin başlatılmasını istiyoruz.

Bölgede 2017 yılında çıkan orman yangınları üzerine de benzer bir kampanya başlatmış ve başarıya ulaşmıştık, 3 milyon fidan dikilmişti. Yine başarabiliriz.

Nefes almak için, geleceğimize sahip çıkmak için imzala imzalattır. Rant değil ağaç istiyoruz. Destek olacağınız için teşekkür ederiz.

Bugün İzmir imzanı bekliyor!

İzmir Hava Durumu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Orman Müdürlüğü: İzmir Yanıyor! Menderes'i Ağaçlandırmak İstiyoruz. #izmirhalayanıyor @EgeOrmanVakf @tuncsoyer @tctarim». İzmir ve imza atan diğer 130.296 kişiye katıl.