Ege Cansen ve Hayvanperestlik isimli Köşe Yazısı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Sayın Rahmi Turan ve Çok değerli Sözcü Gazetesi Yazarları ;

Gazetemiz Yazarı Sayın Ege Cansel'in bu gün yayınlanmış olan 'HAYVANPERESTLİK '' başlıklı köşe yazısını sizlerin de yazmış olduğu Gazetemize kesinlikle yakışmadığını bildirmek isteriz. Türkiye'de zaten öncelikle Yerel Belediyeler tarafından katledilen , Yasalarla korunmayan , hala mal sayılan  can taşıdığı unutulan  , ruhu olan ve acı ceken hayvanlarımızı hedef gösterdiği ''CİNAYETE DAVET'' eden yazısından ötürü kınamanızı rica ederiz.

Korunması gereken en zayıf halkalarımızdan biri olan çocuklarımız gibi hayvanlarımızı da  korumamız ,  herseyden önce  vicdan borcumuz  ve insan olmamızın gereği iken Gazetenizin değerli sayfalarını katliam fetvası için kullanıyor olmasını eminiz ki sizler de bizler gibi kabullenmeyeceksiniz.

Türkiye'de Sahipli yada sahipsiz bir köpek olmak demek , hastalıkla ve açlıkla boğuşmak , tecavüze ve işkenceye uğramak zehirlenerek, yada beledye eli ile uyutularak ölmek yada ıssız ormanlarda çöp bile bulamadan acı cekerek ölmek demek.

Buna çözüm olarak gösterilen belediye barınaklarının halini hepimiz kadar biliyor ve zaten gazetenizde yayınlıyorsunuz. En donanımlı olanları bilie sucsuz yere özgürlükleri ellerinden alınan kopeklerimiz ile dolu olan bu hapisaneler de köpeklerimiz her türlü işkenceye magruz bırakılıp ,  bulaşıcı hastalıklardan  , alt yapı eksikliklerinden dolayı sel sularından boğulmaya kadar bir çok formatta katledilirken Anadolu Topraklarının  en az bizim kadar sahibi olan köpeklerimizin uyutulma adında katliyamına davet cıkarılmasına mutlaka itirazınız olacaktır.

Taşıdığınız misyonun ve vizyonunuzun gereğini yapacağınıza emin olarak konuya mudahil olmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla ;

HayvanSeverler Adına ;