Kampanya Kapatıldı

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDEKİ HAYVAN DENEYLERİ DURDURULSUN

Bu kampanya 8.134 destekçiye ulaştı

Ege Üniversitesi'ndeki "Deney Hayvanları Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi"nde veya üniversitenin herhangi bir yerinde yapılan, yapılması planlanan hayvan deneylerinin durdurulmasını, bu hayvanların üretimini ve ticaretini kapsayan bütün uygulamalara son verilmesini talep ediyoruz.

Dünya üzerinde her yıl milyonlarca deney hayvanı kafeslere kapatılıp köleleştiriliyor, psikolojileriyle oynanıyor, bedenleri kesiliyor, elektrik veriliyor. Hayvanlar ölene kadar defalarca kullanılıyor, daha ölmemişlerse masada ölüme terk ediliyor. Oysa ki hayvan deneylerinin yaratmış olduğu insan sağlığını tehlikeye sokan durumlar ve gelişen teknolojiyle birlikte hayvan deneylerine alternatifler oluşması, hayvanlara gereksiz yere acı çektirdiğimiz sonucuna çıkıyor.

Ege Üniversitesi öğrencileri olarak Ege Üniversitesi Rektörlüğü'nden beklentimiz hayvan deneylerinin tamamen sonlandırılması ve hayvan köleliğini oluşturacak durumların engellenmesidir.

Bugün EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE HAYVAN DENEYLERİ imzanı bekliyor!

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE HAYVAN DENEYLERİ İSTEMİYORUZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Üniversitesi Rektörlüğü: EGE ÜNİVERSİTESİ'NDEKİ HAYVAN DENEYLERİ DURDURULSUN». EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE HAYVAN DENEYLERİ ve imza atan diğer 8.133 kişiye katıl.