0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Ben Ege Üniversitesi öğrencisi olarak yaklaşık 4 yıldır bu okuldayım. Her gün diğer öğrenci, öğretmen, çalışanlar ile birlikte Ege Üniversitesi kampüsümüzün içine doğru yol alıyoruz ve her gün kış aylarında aç üşümekte olan yaz aylarında ise sıcakta susuzluktan dilleri dışarıda gezen bir sürü kedi ve köpek görüyoruz.

Daha bugün gördüğüm susuzluktan yerdeki sulu çamurları yalayan köpekleri mi anlatsam size yoksa her gün Edebiyat Fakültesinin önünde soğukta 1 gram toprakta büzüşerek birbirini ısıtmaya çalışan köpeklerin arkadaşlığından mı başlasam?

Okulumuz çok büyük ve içinde bizim gibi evleri olmayan canlılar var. Susuz,aç başlarını sokacak bir yer olmadan bizim yardımımızı bekliyorlar.

Ben dersime giderken her baktığımda titreyerek ısınmaya çalışan, artık hamur,ekmek vb yararı olmayan şeylerle beslenmek zorunda kalıp hastalıktan tüyleri azalmış,yorulmuş bu masum canları bu halde görmek istemiyorum.

Bir parça tavuk yiyebilmek için, birbirlerini parçalama noktasına gelen hayvanlardan bahsediyorum.

Yağmur,kar yağarken sığınacak yer olmadığı için üşümemek için daha biraz önce kavga ettiği dostuna dayanarak ısınmaya çalışan hayvan dostlarımızdan bahsediyorum.

Onların tüyleri var üşümez diyen kat kat giyinmiş arkadaşlarıma sesleniyorum, senin de üzerinde kıyafetin var sen hiç o halinle yerde uyumayı denedin mi?

Onlar da ÜŞÜYOR-ACIKIYOR.

Çünkü onlar da biz gibi CANLI.

Onlar yardıma muhtaç.

Onlarında bir kulübesi olsun!

Onlarında karnı doysun, üşümesin, mutlu olsun!

Çok mu şey istiyoruz?

Onlar da konuşuyor her gün yardım istiyor gözümüzün içine bakıyorlar. Görmek sizin elinizde!

Unutmayın, hepimiz akşam evimize girdiğimizde şükrediyoruz, eğer sizin yardımınızla onların da başlarını sokacak bir evi,önlerinde suyu maması olursa onların da kendi tarzlarında şükredecek bir şeyler olacak!

Sadece elinizi uzatın ve mutlu ettiğiniz bir canlının size ne kadar iyi gelebileceğini düşünün.

İnanın bu masum,farklı bir hissi denedikten sonra vazgeçmeyeceksiniz...

Bugün İkbal imzanı bekliyor!

İkbal Kayar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Üniversitesi Kampüsü’nde Köpek ve Kediler için Yaşam Alanları Görmek İstiyoruz». İkbal ve imza atan diğer 1.464 kişiye katıl.