EDREMİT KÖRFEZDE HAYVAN HAKLARI VE İNSAN HAKLARI İHLALLERİNE ARTIK DUR!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

EDREMİT KÖRFEZDE HAYVAN HAKLARI VE İNSAN HAKLARI İHLALLERİNE DUR DİYORUZ !!!

Körfezde yaşayan Hayvanların düzenli olarak toplatılıp dağlara, taşlara atılmalarına, ölüme terkedilmelerini onaylamıyoruz.Toplama adı altında Hayvanların katledilmelerine göz yummayan Hayvanseverler, Belediye Veterinerlik birimi tarafından Rüşvet teklifi, kabul edilmezse, Tehdit, Küfür, Cinsel Taciz tehditleri, Darp ve  her türlü şiddedete mağruz kalıyoruz.

Adliyede açtığımız davalarımız sürüyor, kimisi kapatılıyor, dosyalarımız kaybediliyor ve 3 yıldır davalar görülemiyor, Hukuksal yollar kapatılıyor, Hukukun üstünlüğüne inanan İnsanlar olarak Adaleti Devletin yargı mercileri acilen görev yapmalarını bekliyoruz.

Hem İnsan Hakları, Hemde Hayvan Hakları ihlal ediliyor ve artık bu sorunun bu şekilde devam etmemesi gerektiğini sorunlu Belediye birimindeki kişilerin gereken cezalarının verilmesini talep ediyoruz.

TARO GERMANY EDREMİT KÖRFEZDEN ÇIKARILSIN !!!

Edremit Körfezde Alman Derneği olan TARO GERMANY Türkiyedeki  Hayvanların kötü koşullarını öne sürerek 3 yıldır Hayvanları Çıkrıkçı Barınağında kötü koşullar altında, demir kafesler arkasında dilendirerek düzenli olarak bağış ve RANT toplamakta Belediyeyi'de bu Rant'a dahil edip Ruhsatsız bir Barınak ve yasal olmayan işler yapmaktadırlar..Şikayetler edip defalarca araştırılmasını istediğimiz halde Yetkili mercilerden bir sonuç alınamamıştır, yetkili makamları acilen görevlerini yapmaya davet ediyoruz!!!

EDREMİT KÖRFEZE HİÇBİR HİZMET VEREMEYEN, YASAL OLMAYAN ÇIKRIKÇI BARINAĞI KAPATILSIN !!!

Çıkrıkçı Barınağı kötü koşulları dolayısıyla kapatılma kararı olan ve 2 yıl önce boşaltılması gereken bir Barınak olduğu halde açık ve Hayvanlar kötü koşullarda yaşamaya devam ediyor.Ruhsatsız ve yasal olmayan işlerin yürütüldüğü, hiçbir hizmet vermeyen bu Barınağın kapatılması, TARO GERMANY işletmesinin fes edilip bölgeden çıkarılmasını istiyoruz.

Edremit Belediyesi yeni başkanı SELMAN HASAN ARSLAN’ın Edremit Körfeze yakışacak, gerçekten Hayvanlara hizmet sunulabilecek ekipmanlar, alt yapısı olan, 5199 sayılı kanun gereği Hayvanseverlerle birlikte çalışabilecek samimi, işini yapan bir ekiple birlikte olacak ” Hayvan Bakımevi ve Rehabilite Merkezi” acilen açılmasını talep ediyoruz.

Edremit Körfezde yıllardır süren bu HAK ihlallerine dur denilmesini, Adaletimize, Hukuğun üstünlüğüne olan inancımızı kaybetmek istemiyoruz.

Aşağıda imzası bulunan bizler, tüm yetkili mercileri acilen görevlerini yapmaları için çağırada bulunuyoruz.

Edremit Hayvan Hakları Savunucuları...