Edirne ETUS zammına HAYIR !! Edirne de etuslara zam değil İNDİRİM istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Edirne de yaşayan biri olarak Etus minibüs hatlarının zam değil indirim yapması gerektiğini düşünüyorum. Etusların ana sayfalarında otobüs seferlerinin 10 dk yazmasına rağmen duraklarda 45 dk beklediğimiz oluyor.Hat seferleri düzeltilmeli.Pahalı ulaşım sona ermeli. Edirne için çok yüksek fiyatlarda ulaşım sağlıyoruz.Sizde bu durumdan şikayetçiyseniz kampanyamıza destek olun.

Edirne'de toplu taşıma hem kalitesiz hem de pahalı. Buna rağmen her sene gelen zamlar hem öğrencileri hem de çalışan çalışmayan bütün vatandaşları ekonomik olarak zorluyor. Yüksek ücret ödediğimiz halde yarım saatte bir gelen, küçük ve konforsuz araçlar nedeniyle araca binemeyip bir yarım saaat daha beklediğimiz zamanlar oluyor. İşlerimize, okullarımıza, hastanelere gitmemiz gereken saatten çok daha geç varıyoruz. Günlük hayatımızı olumsuz yönde etkileyen bu kurumun daha fazla zam yapmasının engellenmesini ve belediyenin buna izin vermemesini istiyoruz. Ayrıca belediyenin toplu taşımada HALK otobüsü uygulamasını getirmesini istiyoruz. Seçimlerde vaat edilen durak ve araç yoğunluklarını azaltma çalışmalarının acilen yerine getirilmesini istiyoruz. Biz insanız ve Edirne'de insanca yaşamayı hakediyoruz. Edirne halkına bu toplu ulaşımın insana ne kadar değer verildiğiyle doğrudan ilişkisi olduğunu düşünüyoruz.Zamlara ve kalitesiz ulaşıma karşıyız. Yetkililerin bu duruma acilen el atmasını istiyoruz.