ECA Elginkan Anadolu Lisesi Niteliklidir!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına;
Milli Eğitim Bakanlıklarına;

2017-2018 Eğitim öğretim yılının başında değiştirilen, liseye geçiş sisteminin olumsuz bir sonucu olarak yetkili mercilerin de açıklamalarına göre;
Maltepe E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi'nin 2018-2019 eğitim öğretim yılına, yeni gelen sınıflar aracılığı ile düz liseye geçişinin başlatılacağı haberlerini öğrenmiş durumdayız.

Bu durumda;

Okulumuzun vakıf doğrultusunda çoğu özel okuldan daha "nitelikli" bir şekilde inşa edilmiş olmasından,

Mevcut 9-10-11. sınıfların mağduriyet yaşayacağı kesin olacağından,

Kendi okulumuzun da içinde bulunduğu sadeleşme rüzgarını kınadığımızı belirtir. Bu kararın karşısında durmak için tüm yasal yollarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla..
Elginkan Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi

Desteklemek için Twitter'da #ecaelginkanniteliklidir etiketi ile Tweetleyebilirsiniz.

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Bayraktar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ECA Elginkan Anadolu Lisesi olarak; 1962 Maltepe Ortaokulu kültürünün 56 yıllık birikimin temsilcileriyiz. Aynı zamanda ortaokul sürecinden sonra süper lise olan, 2008 yılında tarihsel sürecimize eklenen Anadolu Lisesi kültürü ile tanışmış ve 10 yıllık». Barış ve imza atan diğer 1.451 kişiye katıl.