Başarı

Bu kampanya 3.655 destekçi ile değişim yarattı!

Son zamanlarda bazı kurumların beslenme eğitmenliği veya yaşam koçluğu adı altında MEB onaylı sertifika verdiklerini iddia ettikleri kurs programlarıyla karşılaşmaktayız. Beslenme eğitimi zaten ülkemizde hali hazırda bulunan üniversitelerde "Beslenme ve Diyetetik" bölümü adı altında gerçekleştirilen 4 yıllık bir eğitimdir. Ve bu bölümden mezun olanlara da "Diyetisyen" ünvanı verilmektedir. Şuan zaten diyetisyenlerin atamaları sıkıntı iken bir de böyle bir eğitimden bahsetmek hangi akla hizmettir acaba? Biz diyetisyenler ve Beslenme ve Diyetetik mezunları olarak zaten iş stresine girmişken böyle bir durumdan bahsetmek hiç akla mantığa sığar nitelikte değildir. Bu konuda ilgili mercilerce gerekenin yapılmasını ve mesleğimize olan gerekli önemin gösterilmesini arz ederiz.

Bugün Mehmet Ali imzanı bekliyor!

Mehmet Ali Uludağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Diyetisyenlerin mesleğine karışmayın. MEB onaylı sertifikalı beslenme eğitimine itiraz et.». Mehmet Ali ve imza atan diğer 3.654 kişiye katıl.