Diyarbakır Hayvan Barınağı'nda Vahşice Katledilen Canların Sesi Olalım Lütfen!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Gündeme birçok defa geldi ama çözüm bulunamadı dün akşam saatlerinde Twitter da Sinem umaş hanımefendi nin aracılığıyla gördüğüm twit beni şok etti ve bir çok hayvan severi ,olay şöyle; Filiz Kaya isimli kadın Diyarbakır hayvan barınağını ziyaret ediyor. İçeri girdiğinde hayvanları perişan halde buluyor. Filiz Kaya hemen bir kaç dedektif ve 2 tane avukat tutuyor aylarca iz sürüyor. Görüntü topluyor, video çekiyor takip ediyor. Bilmem kaç km de yaşayan Filiz hanım senelerce süren bu vahşeyi durdurmak için varını yoğunu ortaya koyuyor..Barınak görevlileri dahil hayvanlara durmadan şiddet uyguluyor, zehirli iğnelerle öldürüyor, vuruyor , aç bırakıyor. Aklınıza gelebilecek en büyük zalimlikleri yapıyorlar Diyarbakır barınağı veterineri Kader İçen barınağa hayvanseverlerden bağış olarak giden her kuru mamayı ve devletin aldığı kuru mamaları ve devletin hayvanlar verdiği ilaçları, barınağa bağışlanan ekmekleri dahi satıyor inanabiliyor musunuz? Bu senelerce böyle sürüyor Hayvanlara gelen mamaları kilosu 20₺ den satmış senelerce. Hayvanlara gelen sütleri bile el koyup satmış . Ekmeklerden günlük 150₺ ve 170₺ para kazanmış senelerce. Servetine servet katarken barınaktaki köpekleri açlıktan öldürmüş. Ölmeyenleri de zehirle öldürmüş Barınakta, hayvanları senelerdir öldürdüğü zehiri bulup hemen Ankara’ya göndermiş. Doktorlar zehir için hiç bir insan evladı bunu kullanmaz demişler ve hayretler içinde kalmış herkes. Hayvanı 20 dakika can çekiştirip öldüren dünyanın en kötü zehirini kullanmış senelerdir Anne, yavru, hamile demeden bu zehirle katletmiş. Zehir öyle kötü ki 20 dakika kan kusup can vermiş bütün hayvanlar Veteriner KADER İÇEN tüm bu katliamı yaparken senelerce servetine servet katıp tam 6 buçuk milyon toplamış ve bu kliniği açmış. Belediye barınağına gelen bütün ilaçları asla barınaktaki hayvanlara vurmayıp özel kliniğine getirip satmış. Kliniği kendi üzerine açamayacağı için Erhan Baran’la isimli biriyle ortak olmuş kliniği onun üzerine yapmış. Ve burası Kedi ve köpeklerin kuyruklarını kulaklarını para karşılığında kesiyor hala devam ediyor.Kulaklar 150₺ kuyruk 250₺ ye kesiliyor. Bunu yapan barınakta kamu görevlisi veteriner ! Aklınız hayaliniz alabiliyor mu yapılanları ?Şimdi bu kadın bana neden ulaştı onu anlatacağım. Ben bu olayı tabiki duydum okudum izledim. Yapılması gerekenler yapıldığı için yayınlamamıştım. Tüm bunları ortaya çıkaran filiz hanımın üzerine gelen bazı dernek üyeleri ve hayvanseverler varmış. Kanlarını bildiğim insanlar Birinci kişi HAYTAP Diyarbakır Temsilcisi Sevgi emekçiler. Bu rantın senelerdir tabiki içinde olduğu için sağ da solda açıklamalar yapıp bu vahşeti yapan veterineri aklamaya çalışmaktadır. Bu büyük pastadan senelerdir payını alan SEVGİ EMEKÇİ Bunca vahşeti yapan veterineri savunabilen herkesin bu rantda  payı vardır net! ve tabiki Köpek dövüştürürenlerin videosunu yayınlayarak tehditle para isteyen MEHTAP ÖZER de. Mehtap Özer günlerdir yayınlar yaparak kankası sevgi emekçi için bu katliamı örtbas etmeye çalışıyormuş lütfen yardım edelim sesimizi duyuralım!!!