0 kişi imzaladı. Hedefimiz 300.000.

Diyabetli olmak bir seçim değildir.

Ülkemizde ger geçen gün sayısı artmakta olan tip 1 diyabet bütün çocuklarımızı ve diğer birçok insanı etkisi altına almaktadır. Yarınlarımız belli değildir. Belki de sizin çocuklarınız da bu durumda olabilir ve geleceğimiz için tedarikli olmak zorundayız.

Tip 1 diyabetli olanlar her gün kan şekerlerini takip etmek zorunda. Çünkü dalgalı olan bir kan şekeri düzeyi ileride oluşabilecek tehlikeli komplikasyonlara (Kalp Hastalıkları, Böbrek Yetmezliği, Ayak Komplikasyonları, Diyabetik Retinopati, Yüksek Tansiyon, Ketoasidoz, Gastroparezi, Nöropati (sinir hasarı) karşı önlemdir. Bu önlem Medtronic , Freestyle Libre ve Dexcom g4 gibi önemli kan şekeri ölçüm sensörleri ile mümkündür. Ancak bu teknolojilerin maliyeti yüksek olduğundan ulaşması ve kullanması güçleşiyor.

İstediğimiz tek şey Sağlık Bakanlığı, SGK ve konuyla ilgili diğer kuruluşların diyabetli insanlarımıza yardımcı olmaları. Yani kan şekeri ölçüm sensörlerinin devlet tarafından karşılanması. Daha sağlıklı bir geleceğimiz için lütfen bu konuda bizlere yardımcı olun. Unutmayın ki yarın bir gün sizin çocuğunuz veya sizler bu durumda olabilirsiniz.

Lütfen bu konuda bize destek olun.

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan çelen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Diyabetlilerin geleceği için kan şekeri ölçüm sensörleri devlet tarafından karşılansın». hakan ve imza atan diğer 226.833 kişiye katıl.