Başarı

Ders Anlatamayan Öğretmenler Geleceğimizle Oynuyor!

Bu kampanya 104 destekçi ile değişim yarattı!

Başlıkta dar bir kapsama alanı alsam da bu sorun ülkenin her eğitim öğretim gösteren yerleriyle alakalı bir sorun teşkil etmektedir. Okulumuzda ve birçok okulda olduğu gibi dersi anlatmak istemeyen, belli bir yaşa gelmesine rağmen emekliye ayrılmayan dini ve imanları para olan eğitim öğretim görevlileri bulunmaktadır. Bu gibi öğreticiler yüzünden ben dahil bir çok öğrenci mağdur  duruma düşüyoruz. Gerekli yerlere dilekçe verilmesine rağmen bu düzensizlik devam etmektedir.

Bu sorun sadece biz öğrencilerin geleceğini değil aynı zamanda genç, dinamik ve her daim öğretme enerjisi bulunan öğretmen adaylarını da kapsamaktadır. Çözüm basittir belli bir yaşa gelmiş öğretmenlerin yerine daha canlı ve enerjik olan öğretmen adaylarını atamaktır. Bize destek olmak için bu kampanyayı imzalayabilirsiniz.

GELECEĞİMİZ GELECEĞİNİZDİR

Bugün onur imzanı bekliyor!

onur dündar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ders Anlatamayan Öğretmenler Geleceğimizle Oynuyor!». onur ve imza atan diğer 103 kişiye katıl.