Oyun konsolundaki oyunları PC platformunda'da oynanabilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sevgili oyuncular, son yıllarda bazı konsol platformlu oyunları oynamak zorlu hale getiriyorsa neden onları gerçek pc platformuna dönüştürmüyoruz? O zaman fırsatı açıklıyorum. 2020 yılında bu 4 konsol platformlu oyunlar için sadece bilgisayardan imza atmanız ve yorum yazmanız çok önemlidir. Eğer "Rockstar Games" şirketi bu imzalı kampanyayı görür, eleştirir ve onaylarsa 2 yıl sonra retail ve steam versiyonlarında oynayabiliriz. Sadece tek bir imza bu dört oyun için herşeyi değiştirebilir."
Not: PC Emülatör'üne HAYIR!!!

4 konsol platformlu oyunları gerçek pc platformuna dönüştürecek oyunlar:

Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Grand Theft Auto: Vice City Stories
Red Dead Redemption GOTY + DLC's
Red Dead Redemption 2

Muratcan ÇOBAN
Eskişehir, TÜRKİYE

For english:

"Dear gamers, in recent years, some console platform games are challenging to play, why not transform them into a real pc platform? I explain the opportunity. If "Rockstar Games" see, criticize, and approve this signed campaign, we can play in retail and steam versions two years later. Only one signature can change everything for these four games. "
P.S. NO to PC Emulator !!!

Games that will convert 4 console platform games to real pc platform:

Grand Theft Auto: Liberty City Stories
Grand Theft Auto: Vice City Stories
Red Dead Redemption GOTY + DLC's
Red Dead Redemption 2

Muratcan COBAN
Eskisehir, TURKEY

Bugün Muratcan imzanı bekliyor!

Muratcan ÇOBAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «dataprotection@take2games.com: Oyun konsolundaki oyunları PC platformunda'da oynanabilsin». Muratcan ve imza atan diğer 187 kişiye katıl.