Datça'da hayvan katliamları son bulana kadar Datça'yı ve Datça ürünlerini BOYKOT ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Türkiye'nin en güzel ve doğal coğrafyalarından olan Datça ve köylerinde sahipli ve sahipsiz hayvanlar zehirlenerek veya vurularak katledilmektedir. Geçtiğimiz Eylül ayında Mesudiye bölgesinde 4 tane sahipli ve sayısı bilinemeyen bir o kadar sokakta yaşayan köpek zehirlenerek katledilmiştir. 23 Şubat 2018 tarihinde de Palamutbükü'nde yaşayan ve bu bölgede yaşayan herkesçe tanınan 7 köpek, birçok kedi zehirlenerek ve 1 köpek de vurularak katledilmiştir. Yıllardır bazılarımızın sürekli yaşadığı, bazılarımızın da severek tatillerini geçirdiği Datça bölgesinde yaşanan bu hayvan katliamlarının durdurulması için bu konuya yetkili yerel ve ulusal makamların gereken önemi göstermesini, suçluların bulunarak gerekli cezalara çarptırılmalarını ve ayrıca halkın bilinçlendirilmesi için yine yerel ve ulusal sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde gerekli çabaların gösterilmesini ve ayrıca hayvanların katledilmesinde kullanılan zehir ve kimyasalların satışının ve kullanımının sıkı bir biçimde denetlenmesini ve bunların hemen uygulamaya geçirilmesini ivedilikle talep ediyoruz. Bizler sebepsiz yere cana kıymanın mazeretinin olamayacağını bilen, insanla, hayvanla ve doğayla barış ve huzur içinde yaşamak arzusunda olan sivil bireyler olarak, Datça bölgesinde yukarıda bahsettiğimiz hayvan katliamları durdurulana ve sorumluları cezalandırılana kadar Datça'yı BOYKOT ediyoruz. Hayvan katliamları durdurulana ve sorumluları cezalandırılana kadar Datça'da tatil yapmıyoruz. Hayvan katliamları durdurulana ve sorumluları cezalandırılana kadar Datça ürünlerini; balını, bademini, yağını satın almıyoruz, kullanmıyoruz.

Bugün Erol imzanı bekliyor!

Erol Soyman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Datça'da hayvan katliamına son». Erol ve imza atan diğer 714 kişiye katıl.