0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Cinsellik bir ihtiyaçtır ancak masum hayvanlara zorla yapılanı tecavüzdür. Üstelik defalarca tecavüz edilen hayvanlar acıdan kendi ölmezse birzaman sonra öldürülüyor. 21.Yüzyılda dünyayı ortaçağa çeviren acımasız zihniyetin hakimiyetine izin verme! BU SAPKINLIKTAN ÖTE BİR İNSANLIK SUÇUDUR!.Dünyayı değistirmek icin önce ses ver.

Medeni gecinen bu ülkeler, insanların(!) gidip Hayvanlara para karsiligi tecavüz ettigi bu cehennemleri "YASAL"hale getirdi.TOPLUM BASKISI ILE 5 YIL ÖNCE Hollanda ve Almanyadakiler kapatıldı. Ancak dunyanın degisik yerlerinden pek cok sapık Danimarkaya gidiyor. USTELIK MÜSLÜMAN ÜLKE TÜRKİYE, Antalya üzerinden illegal de olsa KÖPEK TEMİNİNDE BULUNUYOR. ŞEREFLİ BİR TÜRK OLARAK DURUMA EL KOY ve TEPKİ VER!

Bugün Yasmin imzanı bekliyor!

Yasmin Collet bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Danimarka Norvec Taylanttaki Yasal Insan Icin Kopek Genelevlerindeki İğrenç Vahseti Durdur». Yasmin ve imza atan diğer 24.476 kişiye katıl.