Başarı

Hayvan Koruma Polisi

Bu kampanya 195 destekçi ile değişim yarattı!

Hayvana şiddet durmuyor, bitmiyor dahası  günden güne artıyor.Zehirlemeler,arabayla çarpıp olduğu yerde bırakmalar,barınaklardaki içler acısı haller,sokakta duran, yatan,yürüyen, kendi halinde olan hayvana atılan tekmeler.Çoğu belediyelerin bile göz ardı ettikleri bu canlar insana rağmen insanla yaşama mücadelesi veriyorlar kendilerine ait sokaklarda.Bu yetmezmiş gibi evine alanları sonra onu aç susuz bırakanları, tüm gün küçük bir balkona hapsedenleri, bir iki metrelik zincirle bahçenin  bir köşesine bağlayanları hayvanın en doğal hakkı olan yürüme koşma daha doğrusu hareket etme hakkını elinden alanları, keyfi olarak sokağa atanları da hesaplarsak hayvanlar hep ölüm tehlikesiyle, hastalıkla,duygusal iniş çıkışlarla başbaşa eziyet içinde bir ömür geçiriyorlar. Bütün bunların önünü alacak olan yasalarla birlikte bu yasaları  birebir uygulama yetkisi olan HAYVAN KORUMA POLİSİ  mesleğinin artık Türkiye'ye de gelmesi gerekiyor.CANların yaşam haklarını onların eline yeniden verebilmek adına.

Bugün Havva imzanı bekliyor!

Havva Bostancı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskanligi İçişleri Bakanlığı Orman Bakanlığı Cumhuriyet Halk Partisi İyi Parti: Hayvan Koruma Polisi». Havva ve imza atan diğer 194 kişiye katıl.