Lise Mezunu Pöh Alımı Bu Sene Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

22.DÖNEM POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMI BEKLEYEN BİNLERCE ARKADAŞLARIMIZ,POLİS MEMURU ALIMI OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE BÜYÜK BİR HÜSRANA UĞRADILAR,BUNUN NEDENİ, 2018 22.DÖNEM POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMLARININ OLUCAĞI HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARDIR. BİZDE BU AÇIKLAMALARIN YARIM KALMAMASINI VE SESİMİZİN DUYULMASINI İSTİYORUZ, 2018 YILINDA POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMLARININ OLMASINI VE LİSE MEZUNU ARKADAŞLARIMIZA DA HAK TANINMASINI BU VATANI KORUMANIN  DİPLOMA,  KPSS,YAŞ,BOY UZUNLUĞU YADA CİNSİYET İLE SEÇİLMESİNİ DEĞİL YÜREK İLE SEÇİLMESİNİ KİŞİLİK İLE SEÇİLMESİNİ ADETA BU MESLEK İÇİN DOĞMUŞ BU MESLEKTEN BAŞKA MESLEK YAPAMIYCAĞINI DÜŞÜNEN ARKDAŞLARIMIZIN SEÇİLMESİNİ, ADALETLİ DAVRANILMASINI İSTİYORUZ, SAYIN BÜYÜKLERİMİZ SİZDEN ÇOK ŞEY İSTEMİYORUZ SADECE BİZE BU MESLEĞİ YAPABİLMEK İÇİN BİR ŞANS  TANIMANIZI ADALETLİ OLMANIZI İSTİYORUZ.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaskanlıgı@tccb.gov.tr: Lise Mezunu Pöh Alımı Bu Sene Olsun». N ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.