İYİ MÜHENDİS = GELİŞMİŞ ÜRETKEN ÜLKE "MÜHENDİS GÜLSÜN ÜLKE YÜRÜSÜN "

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Çoğu iş koluna ve mesleklere göre mühendislerin aldıkları maaşlar Türkiyede mühendisliğin ne kadar önemsiz bir meslek olduğunu göstermektedir.(asgari ücretle çalışan özel sektördeki mühendisler buna kanıt da olabilir.) Polis,Asker,Hemşire,Doktor gibi iş kollarındakilere sürekli ek olarak maaşlarına zam ve özlük haklarında çalışma şartlarında iyileştirmeler yapılmaktadır.Örneğin 10 yıl öncesinde hakim savcılarla aynı şartlarda olmamıza rağmen onlara sürekli iyileştirmeler getirilmiş ancak mühendise gereken değer verilmemiştir.Devlet memuru mühendislerimizin de (özellikle 657 sayılı kanuna tabii) maaşlarına ek zam ve özlük haklarında iyileştirmeler (4800 ek gösterge, +1000 tl gibi seyyanen zam, sorumluluklarımızda yıpranma payları vs.) talep ediyoruz.

Bugün ceyhun imzanı bekliyor!

ceyhun yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANLIĞI : 657 sayılı kanuna tabi mühendislere de ek zam yapılsın.Türkiye de mühendisin değeri artsın». ceyhun ve imza atan diğer 422 kişiye katıl.