YASİN GÜNDOĞDU HOCA EFENDİ İMAM HATİP KÜRSÜYE DÖNSÜN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

YASİN GÜNDOĞDU HOCA İMAM HATİP OLARAK KÜRSÜYE TEKRAR DÖNSÜN!

KÜRSÜDE HAKKI SAVUNAN BATIL İLE MÜCADELE EDEN İSLAM DÜŞMANLARININ OYUNU KARŞISINDA MÜSLÜMANLARI ŞUURLANDIRAN VE UYANDIRAN BİR MÜSLÜMANDIR!

VAAZLARINDAN DOLAYI (Vazı uzatmak gibi saçma bi soruşturma ile) MÜEZZİN OLARAK DENİZLİYE SÜRGÜN EDILDI. MAHKEMELERI KAZANIP ISTANBULA DÖNSEDE YİNE MÜEZZİN OLARAK BAŞKA CAMİYE ATANDI VAAZ ETMESİ ENGELLENDİ. KÜRSÜ YASAĞI VAR.
GÖREVİNE İADESİ İÇİN TEPKİNİ GÖSTER KARDEŞİM SENDE KAMPANYAYI İMZALA.

Yasin GÜNDOĞDU Hoca Kimdir?

1976 Yılında Of 'da doğdu. İlkokulu ve İmam Hatip okulunu Of'ta başlayıp 1993 yılında İmam Hatip lisesinin 3. sınıfında okurken 4. ve son sınıfı aynı yıl içinde, bir yılda iki sınıf geçerek, Rize İmam Hatip Lisesinden 1993 yılında mezun oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınnın bursluluk sınavini kazanıp okulu burslu bitirdiğinden mezun olunca Diyanet İşleri Başkanlığı Kastamonu Din Eğitim merkezinde stajyer görevli İmam Hatip olarak göreve başladı.

1994 de fiili olarak ilk görev yeri olan Bartın Amasra'ya, oradan da Bartın merkeze olmak üzere toplam 9 seneye yakın Bartın da İmam Hatip olarak görev ve irşad hizmeti yapmıştır.

28 şubat sürecinde vaazlarından dolayı (HALKI DİN FARKLILIĞI GÖZETEREK ALENEN TAHRİK 312. Madde) tutuklanarak yaklaşık 4 ay Bartın kapalı ceza evinde tutuklu kalmış, fakat tüm suçlamalardan beraat etmiştir.

2000 yılında İstanbul Büyükçekmece Hicret camisine kendi isteği ile tayin olmuş ve daha sonra, istanbul içinde farklı ilçelerde 2014 yılına kadar görev yapmiştır. Son görev yeri ve yapımında öncüluk ettiği Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi BÜYÜK OSMANLI (7 bin Kişilik) Cami ve külliyesin de görevli iken; Cumhuriyet gazetesinin Peygamberimize hakaretini ve Ahlaksız tv yarışma ve programlarını halkın anlayacağı dilden eleştirmesi üzerine ve o tarihte Türkiyede aktif olan FETÖ eliyle düğmeye basilir ve 15 Temmuz öncesi ABD'ye kaçan merkezi Almanyada bulunan bir otomotiv firmasinin ust duzey yöneticisinin şaçma sapan şikayetleri uzerine hakkinda Diyanet tarafindan açılan soruşturmalar ile 2015 yılindan bu yana çeşitli illere ve Camilerere tenzili rutbe ile Muezzin olarak atanıp vaaz etmesi engellenmek istenmiştir. Hakkındaki iddiaların tamından hukuken beraat etmiştir.

İstanbulda görevli olduğu yıllarda ilahiyat fakültesinde eğitimine devam etmiş ve 2008 yılında Eskişehir İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur.

1993 Of İmam Hatip Lisesi Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma, 2006 da Güzel Ezan okuma yarışması Büyükçekmece birinciliği ve İstanbul dördüncülüğü gibi güzel anıları vardır...

Yeterince Arapça ve ingilizce bilen Yasin GÜNDOĞDU evli ve üç çocuk babasıdır.

Halen Müezzin olarak İstanbulda görev yapmaktadır.

Bugün Önder imzanı bekliyor!

Önder Gezgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaşkanlığı: YASİN GÜNDOĞDU HOCA EFENDİ İMAM HATİP KÜRSÜYE DÖNSÜN». Önder ve imza atan diğer 2.322 kişiye katıl.