Hayvanlara katliam gerçekleştiren her kim olursa olsun en ağır cezayı almasını istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Şuan ülkemizde canlı olmak yada canlı kalabilmek çok zor bir hale gelmiştir. Her ne kadar hayvanseverler ve hayvan sever derneklerin yoğun çabasına rağmen, sokaklarda yaşayan, sahipli olup daha sonra hevesi geçince sokağa atılan hayvanların sahipsiz kaldığı, koruyup-kollayanı olmadığı düşünüldüğünde gerek sokak hayvanlarının bakımı, tedavisi, kısırlaştırılması, aşılarını takip ve tedavi etmekle görevli Belediyeler olsun, gerekse merhamet yoksunu insanlar tarafından her gün KATLİAMLAR yapılmaktadır. Her gün farklı bir yerde belediyelerin çöp kamyonları ile sokak hayvanlarını toplatıp öldürdüğü yada dağlara attığı, açlık ve susuzluktan ölüme terk edildiği, vatandaşın tedavi amacıyla aldırdığı canlıların çoğunu da uğraşmak ve masraf yapmak istemediği için çeşitli bahanelerle ÖLDÜRDÜĞÜ(bizzat başıma gelmiştir) haberleri sosyal medya ve haber kanallarında çok sık karşımıza çıkmaya başlamıştır. Bunlar RESMİ KATLİAMLAR olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunların yanında birde MERHAMET YOKSUNU varlık olan insanların bazıları, zehirleyerek, bazıları hamile kediyi köpeklerin önüne atıp parçalatarak, ezerek, silahla vurarak(avcılık dahil) işkence ve kötü muamele yaparak, bir diğeri açlık ve susuzluktan ölmesine sebep olarak, ağzı bağlı çuvalın içine koyup ölmesi için ormanlara atarak vb. pek çok şekilde ÖLDÜRMEKTEDİRLER.

Ve bu katillerin yaptığı her şey, yapanların yanına kar kalmaktadır(en ağır cezayı verecek yasa olmadığı için) maalesef.

Bu yüzden TÜM YASA KOYUCU makamlarda görevli yöneticilere sesleniyorum. SESSİZ MASUM CANLARIMIZIN SESİ OLALIM. Bu KATLİAMLARI işleyen kim olursa olsun EN AĞIR CEZAYI almasını istiyorum. Ve bu Yasanın en kısa zamanda çıkarılması için sizlere sesleniyorum. LÜTFEN BU VAHŞETLERİ YAPANLARIN EN AĞIR CEZAYI ALACAĞI YASA'yı en kısa zamanda çıkarın. Yoksa biz hayvan sevenlerin sabrı kalmadı.Biz onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için varımızı-yoğumuzu ortaya koyarken, iyi olmaları için gözlerinin içine bakarken, CANLARIMIZIN her gün MERHAMET YOKSUNU VARLIKLAR tarafından ÖLDÜRÜLMESİNİ hazmedemiyoruz.

LÜTFEN YASAYI ARTIK ÇIKARIN.