"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN Yılbaşı Özel Programlarına SON VERİLSİN"

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİMİZ

DEVLET TELEVİZYONLARI ve ÖZEL TELEVİZYONLAR..!

Türkiye'de 15 temmuzu yaşadık, doğu ve güneydoğuda şehitler ve gaziler verdik.masum sivil ve güvenlik güçlerimize canice canlı bombalar patlatarak yüreğimizi yakan tüm terör örgütleri ve onların hamilerini sevince boğar gibi bu yıl olsun Yılbaşı eğlence ve etkinlikleri düzenlenmesin.

Şehitlerimize Rahmet kederli ailelerine sabır diler, yaralılarımıza acil Şifalar dilerim. Şehit ve gazi veren bu güzide vatan evlatlarımızın kemiklerini yılbaşı gibi eğlence ortamları oluşturarak sızlatmayalım.Şehîtlerimize gazilerimize bir vefa borcumuz olsun. ACIMIZ TAZE, YÜREĞİMİZ YANGIN YERİ VE GAZİLERİMİZ İYİLEŞMEDİ. DÜŞMANLARIMIZI SEVİNDİRMEYELİM.

"Yılbaşı Özel Proğramları" Doğu Türkistan'daki, Halep'teki, Srebrenitsa'daki, Bosna'daki, Arakan'daki, Mynmar'daki, ve dahi bütün dünyadaki ÜST AKIL ve piyonları tarafından katledilen masumların ve müslümanların kemiklerini sızlatacaktır. Alllah vatanımızı ve Milletimizi tüm insanlığı haksız ZALİMLERDEN KORUSUN (AMİN)

YILBAŞI PROGRAMLARI İZLEME VE İZLETTİRME

Bugün Özhan imzanı bekliyor!

Özhan Ünal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: "ŞEHİTLERİMİZ İÇİN Yılbaşı Özel Programlarına SON VERİLSİN"». Özhan ve imza atan diğer 243 kişiye katıl.