HAYVANA YÖNELİK SIDDETE HAPİS CEZASI SEÇİM ÖNCESİ ÇIKARILSIN !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Tüm ilgili makamların dikkatine;

Konu sadece karamelek'in ölümü değil. Bunca tepki sadece o çocuk için değil. Girtlağımıza kadar birikmiş öfkeyi taşıran son damla oldu karamelek.  Karamelek artık bir sembol. Hayvanlara yapılan şiddetin ülkemizde yerleşik kültür, bakış açısı , egitimsizlik, ilgisizlik ve yasam hakkina saygi konusunda bilgisizlik nedeni ile bu güne dek masumiyet adına kaybedilmiş olan ne varsa buna duyulan öfkenin patlamasıdır!

Karamelek'in ölümü bu kadar ses getirmese ve seçim öncesine denk gelmese mevcut kanunun yetersizliği gündeme gelir miydi? Hemen hergün bir tecavüz , işkence ve katl haberi okumuyor muyduk? Neden beklediniz? Neyi beklediniz?
İnsan canına kast edilmesi ile eş değerde, paraya çevrilmez ve caydırıcı bir kanun çıkarmak icin neden seçim sonrası vaadi veriyorsunuz? İşinize gelen durumlarda bu ülkede gece yarısı kanunlar çıkartıp meclisten geçirenler size sesleniyoruz! O kanun seçim öncesi çıkmazsa ve bizleri tatmin etmez ise OY YOK!

Bugün Poetic imzanı bekliyor!

Poetic Po bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı, millet vekilleri, adalet bakanı, tarım bakanı, siyasi partiler, halk: HAYVANA YÖNELİK SIDDETE KAPSAMINDA HAPİS CEZASI SEÇİM ÖNCESİ ÇIKARILSIN !». Poetic ve imza atan diğer 174 kişiye katıl.