Garanti Koza Mağdurları. Bu Mağduriyete Bir Son Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

2012 yılında satışa sunulup 2015 yılında teslim edileceği garantisi verilen projede üç yıllık gecikmeye rağmen hala dairesini ve tapusunu alamayanlar var. Zamanında teslimat ve tapuda sorun yaşayan şirketin mağdurlarının her geçen gün arttığı;

4 blok yerine 7 blok yapıldı
110 bin metrekare arsa üzerinde 40 kat 4 blok olarak başlanan projede daha sonra blokların 7’ye çıkarılması da ayrı bir soruna neden oldu. Sözleşmede ücretsiz  olduğu belirtilen spor salonlarından ücret talep edilmesi de başka bir sorun.  Projeden ev ya da işyeri satın alıp taahhüt edilen tarihte  tapularını alamayanlar  çığ gibi büyüyor.

Mağdurlar artık Sanal alemde hak arıyorlar ve kendi kurdukları sosyal platformlarda seslerini duyurmaya çalışıyor , “Evlerimiz zamanında teslim edilmedi, daireler satışta vaad edilenden daha küçük, 2012 yılında satışa başlanılan projede 4 blok bulunmaktaydı. Muvafakatname almadan  7 blok oldu”  Bizi bu kadar mağdur eden bir şirkete devletin artık bir dur demesini istiyoruz