Петиция закрыта

Cumetria lui Dodon la reședința prezidențială - un grav act de corupţie!

Эта петиция собрала 526 подписантов

Semnează această petiţie! Din informaţiile publicate în presă, aflăm că în data de 22 iulie 2017, Igor Dodon a organizat la vila prezidenţială de la Condrița, întreținută din banii contribuabililor, un eveniment privat, mai exact o cumetrie.
Considerăm această acțiune drept un gest ilegal și profund imoral, dat fiind faptul că președintele regimului oligarhic a folosit în mod abuziv o reședință a statului în interes pur personal, iar întreaga procesiune a fost protejată de colaboratori ai Ministerului de Interne și Armatei, de asemenea plătiți de cetățenii acestei țări, ceea ce constituie un evident act de corupție.
Din acest motiv solicităm implicarea imediată a organelor de ocrotire a normelor de drept, Procuraturii Generale, Centrului Naţional Anticorupţie, pe care le sesizăm pe această cale pe faptul utilizării unei instituţii de stat în scopuri personale de către președintele Dodon.
23 iulie 2017

Cегодня Platforma Civică Demnitate şi Adevăr рассчитывает на вас

Platforma Civică Demnitate şi Adevăr нуждается в вашей помощи с петицией «Cumetria lui Dodon la reședința prezidențială - un grav act de corupţie!». Platforma Civică Demnitate şi Adevăr и 525 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.