0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuklarımıza , genç kızlarımıza , hayvanlarımıza artık cinsel istismar ve şiddet uygulanmasın istiyoruz. Sosyal medyada , haberlerde artık bu gibi iğrenç yaratıkların yaptıklarını izlemek canımızı yakıp bizleri ailemiz için de korkutmaya başladı. Biz kadınlara veya hayvanlara uygulanan bu cinsel / fiziksel her türlü şiddete "HAYIR" diyoruz. Siz yetkili kurum veya kuruluşlar ; artık yalvarıyorum sesimizi duyun! Artık politik tartışmalardan çok halka inin , ekmek yoksa pasta yiyin muhabbeti kurmayın. Biz bu gibi iğrenç , olağandışı , kabul edilemeyecek insanlara katlanmak , çocuğumuzu , kızlarımızı , kadınlarımızı ve hayvanlarımızı feda etmek istemiyoruz. Böyle bir imza kampanyası başlatmak zorunda olmak bile ne kadar çok zor bir şey. Ama yine de sesimizi duyana kadar devam. Artık " birisi " bizi duysun. Hukuken bir işlem başlatılsın. Bu gibi şerefinden yoksun mahluklar yapacak cesaretten maruz bırakılsın.

Bu tamamı ile bir istekten çok haklarımızı arayış ve  bütün bu iğrençliklerin bitmesi adına başlatılmış bir "İNSANLIK " kampanyasıdır.

İmzasını atan herkesten şimdiden teşekkürler , insanlık görevlerini yaptıkları için.

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine Cantürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cte@adalet.gov.tr: Artık biz tecavüz yahut istismara kalkışamayacak ceza ve temiz bir ülke istiyoruz.». Emine ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.