Covid-19 Nedeniyle Çeşme Ulusoy Limanı Kapatılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve dünya üzerinde pek çok ülkeye yayılan Corona Salgını nedeniyle ülkeler bütün sınır/liman kapılarını kapatmış, olağanüstü hal,sokağa çıkma yasağı vb. çok sıkı önlemler alırken, Çeşme Liman Kapısı açık bulunmakla birlikte harıl harıl İtalya’dan gelen Ro-Ro gemilerinden yük boşaltılıp dolduruluyor.

Bunlar için gelen 30’dan fazla işçi ve emekçilerin güvenliği ile birlikte Çeşme halkınında güvenliği tehdit altındadır.

Halk sağlığı her şeyden daha DEĞERLİDİR.

Çeşme Liman ve Yetkilileri ölü taklidi yapmayı bırakıp ivedilikle Çeşme halkı ve Ülkemiz için gereken tedbir ve önlemleri ivedilikle almalı ve bu Çeşme Liman Kapısı derhal kapatılmalıdır.

Aksi takdirde bu vebal ile birlikte insan sağlığını tehlikeye atmakta, suç işlemektedirler.

Bizler Çeşme’de yaşayan sağ duyulu vatandaşlar ve Çeşme Kadın Dayanışma’nın Kadınları ve anneleri olarak Çeşme’den sosyal medya, yerel ve ulusal basın üzerinden kamuoyu oluşturmak ve sağlığımızı korumak amacıyla kampanya başlattık ve sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.
Halk sağlığı her şeyden daha DEĞERLİDİR.