Concedierea lui Radu Tudor de la Antena 3 pentru jignirea dr. Flavia Groșan!

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Gabriel Teodor started this petition to conducerea Antena 3 and

De nenumărate ori, angajatul Antena 3, Radu Tudor, a jignit creștinii din România, a jignit ierarhii ortodocși, a jignit oamenii ce au păreri diferite vis-a-vis de obligativitatea vaccinării, iar recent a jignit-o incalificabil pe dna. dr. Flavis Groșan, medicul ce a tratat și salvat mii de pacienți Covid. Nu mai reluăm cuvintele sale murdare.

Vă reamintim un alt derapaj făcut pe 7 martie 2021, în urma protestului societății civile împotriva legii vaccinării obligatorii, prin postarea sa de pe facebook:

• "Cretinism manifest în formă continuată şi agravantă. O golănie politică, organizată, nespontană, pentru beneficii politice în urma suferinţei generate de pandemie" (link)

Un astfel de exponent care nu este demn să reprezinte presa din România trebuie scos din prim-plan. Jurnalistul Răzvan Dumitrescu este cel mai în măsură să realizeze emisiuni nepartinice și nediscriminatoare.

Radu Tudor să facă în altă parte propaganda agendei criminale a lui Raed Arafat! Afară cu el de la Antena 3!

Semnați și distribuiți!

0 have signed. Let’s get to 5,000!