Doğrulanmış başarı

DİREN! (Suffragette) Filmi Bodrum'da Gösterime Girsin

Bu kampanya 308 destekçi ile değişim yarattı!

"HER KIZ ÇOCUĞU BU ÖYKÜYÜ BİLMELİ, HER ERKEK ÇOCUĞU BU ÖYKÜYÜ KALBİNE KAZIMALI” Meryl Streep

“Suffragette” kadınlara seçme ve seçilme hakkını kazandırmak için mücadele eden kadınlara verilen ad!

Bu anlamda yaklaşık 100 yıl önce, Türkiye'deki kadınların da vermiş oldukları mücadeleyi İngiltere'de 1912 yılında yaşanan aynı kadın mücadelesini anlatan filmi, Bodrum'da izleyici ile buluşturmaktan imtina ediyorlar..!

Filmin gösterime sunulmama gerekçesi, filmin yereldeki izleyici kitlesine hitap etmediği şeklinde.

Toplumsal konulara değinen yapımları nedense Bodrum'da yaşayan insanlara layık görmeyen bir sinema pazarlama şekli uzun zamandır mevcut.

Sanıldığı gibi duyarsız ve ilgisiz olmayan ve/veya çok iyi bilindiği gibi kadın dayanışmasının örgün olduğu Bodrum’da yaşayan biz kadınlar, bu imza kampanyası ile ilgili Cinemarine Bodrum Sinemaları, Cinemaximum Bodrum ve Mars Sinema Grup yetkililerinin "DİREN! (Suffragette)" filmini derhal gösterime sunmalarını talep ediyoruz!

İmza kampanyamıza duyarlı ve ilgili bütün arkadaşlarımızın destek vermesini rica ediyoruz! DİREN! SUFFRAGETTE BODRUM SİNEMALARINDA GÖSTERİME GİRSİN!

Bugün BODRUM KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ imzanı bekliyor!

BODRUM KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cinemarine Bodrum Sinemaları, Cinemaximum Bodrum ve Mars Sinema Grup: DİREN! (Suffragette) Filmi Bodrum'da Gösterime Girsin». BODRUM KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ ve imza atan diğer 307 kişiye katıl.