Chemtrail Spreylemesi Yasaklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Chemtrail, uçakların insanların üstüne spreylediği ağır metaller ve toksik bileşenlerdir. Contrail ve chemtrail arasındaki en büyük fark chemtrail spreylemesinin yapay bulut oluşturması ve yağmur yoluyla gıdalarımıza, suyumuza ve nefes aldığımız havaya karışmasıdır. Chemtrail oluşumunun basit bir gözlem ile anlatılandan farklı olduğunu herkes kanıtlayabilir. Birçok rahatsızlığa sebep olur (kanser, astım, alzeimer, D vitamini azlığı vb...). Oluşturulan bulutlar güneşin önünü örter ve D vitamini almamızı engeller. Hayvanlar, bitkiler ve insanlar, her canlı bundan etkileniyor. Bir an olsun ufka bakın ve ne kadar kirli olduğunu görün.

Savaşlarda bile bu yöntem kullanılmıştır (Vietnam). Bunun acilen daha kötüye gitmeden durdurulması gerekiyor. Kendi gözleminizi yapın ve görün. Yukarı bakın. Eski bulutlarla karşılaştırın (1900'lü yıllar). Her türlü kaynaktan araştırma yapıp bilgi toplayın. Bu bir komplo teorisi değildir. Gerçekler komplo teorisi olamaz. En azından Türkiye bundan etkilenmesin. Bizler laboratuvar faresi değiliz. Buna bir DUR demek için vakit geldi.

Chemtail

GeoEngineering