

• Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακάλυψε την με άδεια της τότε εισαγγελέως της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) κ. Βασιλικής Βλάχου, παρακολούθηση και στοχοποίησή του με το παράνομο λογισμικό PREDATOR.
• Ήταν μια από τις δεκάδες διατάξεις άρσης Απορρήτου Επικοινωνιών που φαίνεται πως....καταστράφηκαν τον Αύγουστο του 2022 κατά τη "μετάβαση του συστήματος"!
• Η Εισαγγελία Πρωτοδικών αναλαμβάνει τότε να διερευνήσει το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων.
• Δίνει εντολή στην οικονομική αστυνομία να βρει το πρόσωπο από το οποίο προήλθαν τα ύποπτα μηνύματα με τα λινκ που εστάλησαν στους "στόχους" των παρακολουθήσεων. Όσοι τα "διάβασαν" συνδέθηκαν εν αγνοία τους με το λογισμικό της Intellexa και από εκεί και μετά γνωρίζετε...
• Με εντολή της διορισμένης από την Κυβέρνηση Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, εντελώς απροειδοποίητα η υπόθεση αφαιρείται από τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και ανατίθεται στο υφιστάμενο της Αχιλλέα Ζήση, αντεισαγγελέα επίσης του Αρείου Πάγου.
• Ο Άρειος Πάγος όμως και ενώ γνωρίζει από το 2023, όπως διατείνονται οι παρακολουθούμενοι Δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Ελίζα Τριανταφύλλου, το πρόσωπο από του οποίου την προπληρωμένη κάρτα έφυγαν τα μηνύματα προς κάθε στόχο, ΔΕΝ καλεί το συγκεκριμένο πρόσωπο να καταθέσει ως άμεσα εμπλεκομένο.
• Φυσικά, η υπόθεση έκλεισε αφού δύο χρόνια αργότερα, οι δικαστικές αρχές απάλλαξαν όλους τους κρατικούς αξιωματούχους και υπηρεσίες από οποιαδήποτε αδικοπραγία, σε μια απόφαση που τα αντιπολιτευόμενα κόμματα χαρακτήρισαν ως «ημέρα ντροπής».
• Η πειθαρχική απαλλαγή της εισαγγελέως της ΕΥΠ κ.Βλάχου έγινε με πρόταση της...νέας εισαγγελέως της ΕΥΠ κ. Πούλου.
• Η κ .Αδειλίνη φαντάζομαι πηγαίνει τακτικά στην Εκκλησία και προσεύχεται για τις ψυχές των αδικοχαμένων τουλάχιστον 57 ανθρώπων στα Τέμπη, όπως και οι γονείς, τους οποίους παρέπεμψε να κάνουν το ίδιο!
• Η Δικαιοσύνη και το Κράτος Δικαίου στα καλύτερά του..