0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Modern bir kent olmanın altın kuralı şehrin yeşil alanlarının korunması ve artırılması ilkesinden geçmektedir. Avrupa'da orta sınıf şehirlere baktığımızda hatta ve hatta ülkemizde bazı şehirleri incelediğimizde Hatay'ın ve özellikle Antakya'nın ne kadar yeşil alan fukarası bir şehir olduğunu daha iyi anlayabiliyoruz.
Şehirlerde artan nüfus, insanların enerji ve temiz hava alacakları yeşil alanların yokluğu çocuklarımızın cep telefonu ve bilgisayar bağımlısı birer birey olarak yetişmelerine sebep olmaktadır.

Değerli Antakyalı Hemşehrilerimiz ve milletimiz,

Geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş Antakya Atatürk Caddesi'nde yeni yıkılan Büyük Antakya Oteli'nin yerinin ve Saray Caddesi girişindeki Vakıflara ait Mehmet Şah Vakıf İşhanının halka açık yeşil alan olarak bırakılması hususunda fikirlerini beyan etmişlerdir. Bunun yanında şehrin dinamikleri için oldukça önemli bir role sahip olan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası da bu fikirden yanadır ve bu kampanyayı düzenleme gereği duyulmuştur.

Daha yeşil, daha medeni, daha güzel bir Antakya için yıkılan Büyük Antakya Oteli'nin ve yıkılmakta olan Mehmet Şah Vakıf İşhanı'nın bulundukları alanların yeşil alan olarak tasarlanması ve halkımızın hizmetine sunulması gerekmektedir.

Bugün Samet Fırat imzanı bekliyor!

Samet Fırat Soydemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cevrevesehircilikbakanligi@hs01.kep.tr: Büyük Antakya Oteli ve Mehmet Şah Vakıf İşhanı Alanları Yeşil Alan İlan Edilmeli». Samet Fırat ve imza atan diğer 1.673 kişiye katıl.